tirsdag 10. oktober 2017

Ticket to the moon hengekøye

Ticket to the moon hengekøye

Shoppen er fylt av de råeste produktene fra de hotteste merkevarene. Vi elsker sporty hverdagsstil. Sjekk ut våre freshe fritidsklær! Vi har masse hengekøyer på lager. Alltid stort utvalg og god service.


Ticket to the moon hengekøye

Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Nå har vi solgt ticket to the moon hengekøyer i over år. Vi fokuserer på å ha et stort utvalg, til en veldig god pris, med lynrask levering. Hengekøyer er det mest populære produktet i nettbutikken vår, og dobbel er den typen vi selger mest av. Fin vekt på 6gram.


Les tester og omtaler før du kjøper. Ticket To The Moon er spesialister på å lage kule og holdbare hengekøyer. Her i Norge har vi i hele høst sett disse hengekøyene i reklamer og promoteringsvideoer for grader Nord på TVNorge. Deltakerne måtte nemlig sove i disse hengekøyene 700! TTTM hengekøyene er enkel å sette opp og kan brukes på tur, i hagen og på hytta.


Ticket to the moon hengekøye

Passer like bra til avslapping som til overnattinger eller lek og moro. Dobbel hengekøye , Oransje. God plass til en person. Den er enkel å sette opp og kan brukes på tur, i hagen og på hytta. Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt.


Sammenlign tilbud fra. Med et tarp kan du henge opp et tak over hengekøyen din som vil beskytte mot vær og vin slik skaper du en lun atmosfære i hengekøyen. Se vår guide til hvordan du kan bruke tarp på forskjellige, kreative måter.


Kjøp på nett hos Sparmax. Handle trygt på nett hos oss. Kun Kvalitetsprodukter. Best på kundeservice. Finn hengekøye i vårt brede sortiment av friluftsutstyr til attraktive priser.


Komfortabel og praktisk. Perfekt for avslapping. Hengekøyen fungerer som sofa om dagen, og som seng om natten. Leveres komplett med pakkpose, tau og krok. Den doble hengekøyen gir deg litt ekstra plass, og gir deg en mer komfortabel opplevelse.


Ticket to the moon hengekøye

Gratis retur og bytte. Ticket to the Moon dobbel hengekøye er vår nye storselger. Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.


Charly som var hengekøye -avhengig siden han var liten, ønsket å lage den perfekte hengekøye. Etter å ha testet ulike kvaliteter av mikrofiber, polyester og nylon, ble fallskjerm det materialet som egnet seg best for bruk i hengekøyer. Fallskjerm-materiale (også kjent som silke nylon) er både solid og komfortabelt, og gir en god kombinasjon av elastisitet og pusteevne.


Bare de beste prisene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg