tirsdag 10. oktober 2017

Patchouli olje

Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. Eterisk olje av patchouli. Den sederaktige duften er gjennomtrengende, og kan dekke over uønskede lukter, selv om mange mennesker synes at også patchouliduften er påtrengende. Ypperlig afrodisiakum. Oljen er velegnet til sprukken hud og ved lett eksem.


Patchouli olje

Patchouli er også i mange parfymer. Når oljen blir eldre blir den mer avrundet og søt. En annen olje som forbedres med alderen er f. Urtegården patchouli eterisk olje 10ml.


Anvendelse: Kosmetikk. Virker regenererende, sammentrekkende og inflammationshæmmende Velegnet til fet og moden hud. Når påføres huden, fungerer patchouli aromaterapi olje som en antiseptisk, anti-sopp, anti-inflammatorisk agent for behandling av akne, eksem og soppinfeksjoner.


Patchouli olje

Fremstillt ved vanndampdestillering av tørt, fermenteret blad fra Pogostemom cablin. Sertifisert vegansk av The Vegan Society. PS – Små mengder patchouli virker oppkvikkende, store virker beroligende. Hvis destillasjonen er ferdig i rustfritt stål, vil fargen være lett, derfor hvis fargene blir mørkere dersom de gjøres i jern. Ren sandeltre olje av god kvalitet er kostbar.


Oljen har en klar oransje-brun farge og en myk, dyp, treaktig og delikat eksotisk duft som forsterkes over tid. Sandeltre har vært brukt i tusenvis av år, spesielt i indisk ayurvedisk medisin, samt i Kina, Japan og Egypt. Destillering av den eteriske oljen skjer når treet er over år gammelt. Opprinnelig ble bladene brukt til å holde møll borte fra klær, først og fremst i India, men da Europa begynte å handle med India ble det også vanlig her. Man utvinner eteriske oljer fra planten ved å destillere tørkede bla en prosess som sies å være utrolig komplisert.


Patchouli olje

Oljen ekstraheres fra bladene ved dampdestillasjon. Kan også benyttes ved kviser og fet hu voksen hu arr og strekkmerker, dessuten god mot fett hår og flass. Nydelig i badevannet. Oljen har en kraftig virkning på nervesystemet og virker antidepressivt, og tilstander hvor det kan være aktuelt å bruke oljen er ved nervøs utmattelse, lette depresjoner, stress, angst og mangel på seksuell interesse.


Under en romantisk middag på bordet satt aromatiske lampe med noen dråper av dette verktøyet, og klimaks av kvelden vil være full av lyse og uforglemmelig inntrykk. Den har mange anvendelser og fordeler for mennesker og kan finnes i mange næringer. FZBIOTECH, som produsent av planteolje, har viet til å levere den beste kvaliteten 1 ren patchouli essensiell olje til hele verden med. Lett beroligende, afrodisiakum, for hud og hår, mot insekter.


Patchouli olje

I Frankrike har patchouli olje tradisjonelt blitt brukt til å behandle eksem, allergi, hemorroider, eksem og å fremme vev gjenfødelse. En Exchange-stress for fred ved å legge beroligende eteriske oljer til badekaret. Passar de flesta hudtyper. Har en sammandragande verkan och stimulerar nybildningen av huden vilket gör det populär ianti-age produkter eller produkter för mogen hud.


Kan med fördel användas på akne och svampinfektioner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg