mandag 30. oktober 2017

Blåfugl gjennom vindu

Vi har mange typer vinduer på lager og kan spesial bestille etter mål. Usikker på melodien, eller vil dere høre sangen mens dere synger med? Nederst på siden kan du lytte til sangen! Ja, man vet jo ikke hvor den kom fra, men den hadde nok fløyet gjennom et vindu som stod åpent.


Fløy en liten blåfugl gjennom vindu , gjennom vindu , gjennom vindu.

Tok en liten gullklump, skip, skip, skare. NAPOLEON PÅ KJØKKENBENKEN. Napoleon med sin hær over. FLØY EN LITEN BLÅFUGL. Mere Karaoke for barn. Etter en liten stund satte deg seg opp.


Tok først bilde gjennom vinduet , så derfor ikke bra kvalitet. Vinduet tiuren fløy gjennom er av trelags glass.

Hvert lag er millimeter tykt, skriver Ostlendingen. Fuglen må ha hatt en voldsom fart da den krasja i ruta, sier Moren. De er kjent at fugler kan fly på vinduer fordi enkelte glasstyper speiler naturen eller himmelen. Det fløy en liten blåfugl gjennom vindu. Her vil fuglen bli bevart i vinduet i mange år.


Et fargesprakende og flott blyglassvindu som vi er stolte over å vise fram. God Helg Fra Vikeså Vindu. Anna Malena på kalosjene sprang, nerigjønå Søragadå itte Johann.


Et vindu å betrakte livet gjennom. Innhyllet av dalens lune vegger fulgte vi elven som snodde seg gjennom landskapet. Tok med seg en gullklump, skipskipskare, skipskipskare, skipskipskare. Noen må forklare meg hva skipskip skare betyr her så jeg ikke går helt i frø.


Husker vi lekte det i barnehagen. Alle står i ring og holder i hendene til hverandre. Mens de synger fløy en liten blåfugl gjennom vindu gjennom vindu - fløy en liten blåfugl gjennom vindu en dag i maiii.


Hihi så skjønne fugler, ikke lett å knipse de vel? Og jeg har prøvd å forstå den.

Jeg er kommet til at de som har gitt meg denne overskriften, må ha tenkt på den barnesangen hvor en blåfugl kommer flyvende inn gjennom vinduet en vakker dag – dvs mer nøyaktig: en dag i neste måned – dvs i mai. De langbølgede UVA-stråler trenger derimot dypere, og vil komme gjennom vinduet. Det er grunnen til at mange voksne har flere fregner på sin venstre side enn deres høyre.


De ekstra fregnene kommer fra UV-eksponering gjennom bilvinduet når du kjører.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg