tirsdag 17. oktober 2017

Klokke til å lime på veggen

Bestill idag og heng en designklokke på veggen i løpet av noen få dager! Du kan sette klokka på et bor bruke den inkluderte kroken til å henge den opp, eller feste den på en metallflate med magneten på baksiden. Et veggur er kjent for å vare i flere generasjoner om du behandler det varsomt. Viserne stilles med hjulene på baksiden av klokkemekanismen.


De fleste veggene som du vil vurdere å sette en klokke på vanligvis har andre gjenstander som speil, lys og bilder eller til og med TV og kalendere.

Disse er alle ting du bør vurdere når hengende vegg klokker. Farger er også en annen ting å vurdere med en stil på veggen klokker. Om du ønsker en vegg som er enkel å vedlikeholde, så kan den impregneres før eller etter montering. Dette vil ikke endre farge eller utseende på korkveggen. Da blir det enklere å tørke bort flekker som f. Jakter etter en klokke til veggen , ikke et veggur fra Ikea.


Allikevel tror jeg design er mer viktig enn urverket, men om det finnes en kombinasjon så er det meget bra. Skal henge over tv´n som er en syltynn sort sak - derfor tanken på design.

Et mekanisk gjøkur blir altså feil. Mottar gjerne gode innspill. Dekorative og praktiske klokker til hjemmet. Hos oss finner du et stort utvalg veggur og stasjonsklokker.


Klokkene kommer i ulike modeller, farger og størrelser slik at du kan finne uret som passer din smak og ditt hjem. Noen som har erfaring med å bruke lim for å henge opp speil, lamper o. Har ikke lyst til å borre hull i en 33xflis hvis jeg ikke må. Regner med at man evt. Speilet veier kg så vekten som sådan bør jo ikke være noe hinder. Det er bare å lime platen på veggen , og den er klar til bruk.


Skal man henge opp en komposisjon med bilder starter man først med å avgrense en del av gulvet som er like stort som veggplassen man skal bruke. Legg bildene ut over slik du ønsker å henge dem opp. Deretter finner man noe å stå på , slik at man kan se ned på bildene.


Og den brukes aktivt av alle mann her i huset. Vi har klokke på veggen i stua! Det første jeg gjør når jeg kommer hjem er å ta av klokka mi.

Vi bruker cookies for å kunne gi deg en så inspirerende opplevelse som mulig når du besøker hjemmesiden vår. Vi byr på kaffe når du besøker oss i butikken. Jeg liker å bruke printene til mer enn bare en ting.


Klokken kan du henge på veggen , still inn viserne til det klokkeslettet barnet ble født og heng opp ukedaglappen med barnets navn på ved siden av eller på klokken. Ukedaglappene og tall opp til følger med klokkene. I dette blogginnlegget kan du lese mer om hva du kan bruke disse.


Hvor kan jeg kjøpe en grei digital vegg klokke fra norsk nettbutikk? Plassering av bilder på veggen. Her er våre beste tips for å planlegge, plassere og henge opp veggbilder. Hvis du har plass, avmerk et område på gulvet med maskeringstape, som tilsvarer størrelsen på veggen.


Gå opp på en krakk og se for deg at du ser bort på veggen. Moderne lim kan feste på nesten alt, uansett om overflaten er ru eller glatt. Og limet er sterkt – så sterkt at en voksen mann kan limes fast i taket med hodet ned.


Når du skal lime fast lister på veggen , er det en god idé å la limet tørke litt før du setter på listen. Mer om du har tenkt å lime : Lim for dummies. Det oppsiktsvekkende smarte er imidlertid hvordan du fjerner disse strimlene.


De har en flik uten lim som du tar tak i ved å brette ut et hjørne av plakaten slik at den kommer til syne. Så drar du i fliken, ikke utover, men i lengderetningen, altså langs veggen. Våre wallstickers kan også monteres på de fleste overflater og monteres helt og sikkert ned igjen, uten frykt for at det kommer til å ha noen innvirkning på din vegg.


Hvis du har en idé til en helt unik og personlig wallsticker som du ønsker å få laget, så er vi alltid klar til å motta en spesialordre fra deg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg