fredag 6. oktober 2017

Skinnpuff bohus

Stort utvalg puffer og skamler. Her finner du puffer i ulike størrelser, med og uten oppbevaring og enkle fotpaller. Se våre puffer og skamler her.


Skinnpuff bohus

Med en skammel får du optimal sittekomfort i din favorittstol, da beina kommer litt høyere enn normalt. Her kan du se hele vårt utvalg på skamler. Selger en hvit skinnpuff med treben.


Stor og fin puff som er god å sitte på lite brukt står for pynt ingen bruksmerker eller slitasje. En sofa skal ikke bare være stilfull og matche interiøret i stuen, sofaen skal også være komfortabel og kunne romme både deg og dine gjester. Bohus tilbyr Norges største utvalg av sofa, så her så her er du garantert å finne en sofa som passer perfekt for deg og ditt hjem.


Lykt Mesbah nr NOK 1900. En puff gir deg livsnytelse i ekte bohemstil. Få ekstra sitteplass og oppbevaring med vakre puffer i skinn og stoff. Fotskamler og sittepuffer gir både komfort, men kan også ha praktiske oppbevaringsløsninger.


Vi har puffer i ulike design, farger og størrelser. Vi tilbyr et bredt utvalg dekor som vil pynte og gi hjemmet ditt stil og personlighet. Velg blant vårt brede sortiment fra dekorelementer her. Jeg har lest og godtar betingelsene i samsvar med personvernerklæringen til Bohus. Vennligst fyll inn e-postadresse og postnummer for å bli medlem.


Velg en skinnsofa som blir penere med årene. De fleste av skinnsofaene våre finnes i flere farger, blant annet svart, offwhite, brunt og gyllenbrunt skinn. Sittepuff - Marokkansk skinnpuff (Lysbrun) Etisk håndlaget i Marokko. Mer info Legg i handlekurv. Hjørnesofa fra Bohus Hjørnesofa er det perfekte møbelet til en stor stue, kjellerstue eller oppholdsrom.


Med en hjørnesofa får du utnyttet rommet maksimalt og du får samtidig en hyggelig plass i rommet der det er plass til mange. Brukt skinnsofa – Rubrikk. Pent brukt skinnsofa hjørne med lenestol. Bohus er en butikk som jeg sjelden er innom.


Ikke fordi at den ikke har varer som appelerer til meg, men den ligger litt utenfor alfarvei for min del - så jeg glemmer rett og slett at butikken kan være et alternativ når man er ute etter spesielle ting. Var innom Bohus i går, og butikken var full av flotte og spennende varer. Velg mellom våre ulike modeller, trekk, ben og mykhet. Så kan du både sove og sitte godt i sovesofaen. Elementer av skinn er både tøft og lekkert på hytta.


Lag en kosekrok foran peisen med puff og pledd. Praktisk og dekorativt. Oppbevaringsmuligheter får man aldri nok av, og disse rustikke kurvene er perfekte til både klær og ting og tang. De er også et dekorativt element i seg selv.


Komfortable lenestoler, gyngestoler, reclinere og massasjestoler i flott design og god kvalitet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg