torsdag 26. oktober 2017

Bildevegg trapp

Blir ikke innenfor et rektangel, det vil se snålt ut her tror jeg. Blir på skrå opp, men med samme avstand fra trappavange til nærmeste hjørne på bildet, om du skjønner, så det er blir en skrå linje som går parallelt med trappevangen. I sommer tok endelig Dag mot til seg og laget ordentlig trapp og fine blomsterkasser på hver side av trappen.


The front door defines the exterior of the home. Check out these beautiful front door ideas that will add curb appeal and lift up your home. Hvordan lager du en bildevegg ?

Det kan være vanskelig å matche plakater, så her har vi samlet en masse inspirasjon til hvordan du setter plakater sammen. Her er et stort utvalg av bildevegger i forskjellige størrelser og fargekombinasjoner. Vi synes det er så vanskelig å henge opp bilder i trappen vår, og har gitt opp helt - med det resultat at trappen er trist og kjedelig.


Dere har skrevet mye om det å henge bilder på veggen, så kanskje dere også har noen ideer til hvordan man bør henge dem opp i trappen ? Bildevegg picture wall wall with frames. Mitt neste prosjekt i huset tror jeg blir å lage en bildevegg a là slik som på disse bildene. Min bildevegg skal bli i trappen opp til andre etasje og jeg skal (selvsagt) bare bruke hvite rammer, men vil ha rammer i forskjellige størrelser og fasonger.


Du kan starte med et stort bilde i midten, eller et bilde du liker godt og som du ønsker skal være midtpunktet.

Synes du det er vanskelig å få til at bildene henger rett i forhold til hverandre - og i forhold til rommet rundt? Enten du skal henge opp et enslig bilde over nattbordet eller lage en bildevegg over skrivepulten, så er det mye enklere enn du tror å få bildet på rett sted. Du kan bruke rammer eller la være, lage stilkræsj for å få opp wow-faktoren, slå til med litt skikkelig neon inn i en ellers dus eller svarthvitt-vegg.


Hvite vegger samt en blå fondvegg på motsatt vegg, rød sofa, blått teppe og masse lys. En interiørblogg om livet og hjemmet. Siden denne skulle henge over sofaen ønsket jeg å lage en rektangulær bildevegg. Jeg ville ikke brukt samme komposisjon i for eksempel trappen , da det ville vært naturlig med en trinnvis forskyvning i høyden på bildene. Har to barn, Karina på og Vebjørn på 4. Med et mål om en mindre stressende hverdag og flere soldager enn i Norge pakket vi.


Prøv deg frem ved å ramme inn de bildene du ønsker å henge opp, legg de så ved siden av hevrandre på gulvet og lag bildeveggen på gulvet først, når du er fornøyd kan du begynne med å henge opp på veggene. Ellers kan jo den smale veggen i gangen der kanskje bare være hvit, lag bildevegg et annet sted i steden. Løsningen ble til slutt en bildevegg , og jeg har jo muligheten. Jeg synes det ble ganske fint,.


Trappen er blitt hvit og fin ( holder på å få lysegrå felt i trinnene ) Lamper er kommet opp. En bildevegg har vært under planlegging lenge, og nå er b. Opp ei trapp og inn ei dør. Så artig å se oppussingsprosjektett dåkkers!

Vi opplevde sjøl at det blei ei helt anna trapp når vi malte ho hvit. Nu ser vi så frem til at tapeten kommer om ei uke, førr veggene her hos oss e grufull! Interiørarkitekt MNIL Linda Lien sier det kan være lurt å samle flere mindre kunstverk innen et definert område. Her er det linjer oppe, nede og på sidene slik at de små bildene danner et stort.


Finn ut hvor på veggen du vil plassere bildesamlingen og formen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg