mandag 2. oktober 2017

Lampe til bad med stikkontakt

Megastort utvalg og rask levering. Kvalitetsprodukter til bunnpressede priser. Ta kontakt med din lokale elektriker i Elfag for smarte og skreddersydde løsninger. Hos HTH dyrker vi en lidenskap.


Se våre lekre baderomsløsninger her.

En lampe med flere spotter bidrar til jevn belysning av baderommet. Kanskje ikke like jevn som lyset fra et flatt LED-panel, men likevel svært jevn. Og i motsetning til de et panel (tynn plate med lys) bidrar spottene også til pent design (pene stammer og skjermer).


Alle våre baderomslamper er CE-merket og testet og godkjent for bruk på bad. På denne måten får du god spredning på belysningen, og du dekker et stort område med få lamper. Godt lys på badet er viktig da man gjerne sminker seg her, barbere seg eller har lyst på et koselig boblebad med sin kjære.


Med tanke på det siste, er det også en fordel å bruke dimtowarm pærer.

Og trenger nå en lampe som er rimelig, og kan monteres på toppen av skapet, med stikkontakt. Om morgenen er det fint med mykt lys. Når sminken skal legges eller ved barbering seg er det greit med sterkere lys.


For at speilet skal kunne benyttes på en best mulig måte bør man ha god belysning rundt dette for å unngå uheldige skygger fra taklyset. Taklampe til bad er mer enn bare en praktisk installasjon i hjemmet. Dersom du ikke har anledning til det, er en lampe over speilet det beste alternativet. Noen av lampene kan monteres både liggende og stående, dette er beskrevet på hver enkelt lampe. Merk at de fleste lampene med stikkontakt ikke kan dimmes.


På bad er det viktig med god belysning, her må man også ta høyde for våtromssoner og velge riktig baderomslampe og riktig plassering på badet. Problemer med å velge eller behov for noen tips? Gå til bloggen vår lystips.


Vi har godkjente lamper til ditt bad. Vær obs på at baderommet deles opp i ulike soner for hvilken IP-grad som behøves i forhold til risikoen for vanninntrengning. Fins det lamper med fargeveksling til badet?


Riktig lys er avgjørende for stemningen på velværerommet.

Produktene fra Philips Hue tilbyr til og med millioner farger. Du finner derfor et stort utvalg av lamper med multifargefunksjon. Finn Lampe Til Bad Med Stikkontakt.


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Baderomslamper til montering over speil. Lamper over speilet sikrer god belysning i det området, og er flotte som suppleringslys hvis du har en litt kraftig taklampe som gir god allmennbelysning.


På den måten får du god generell belysning på badet, samtidig som du har ekstra godt lys til barbering og sminking. Du kan ikke sette enhver lampe opp på ditt baderom, men mange leverandører lager flotte designlamper til baderommet. Er det noe du mangler, skriv gjerne til oss. Vi anbefaler at du velger lamper med glasskjerm da de gir et godt, bredt lys ut i rommet.


Krav til IP-grader er basert på på forskrifter som gjelder for nye bad. Alle lampene er beregnet for våtrom og er godkjent med stikkontakt. Se her for våtromssoner for hvor det er lov å plassere utstyr på bad. Er du på jakt etter nye og spennende vegglamper til ditt bad ? Klikk her for å lese mer om soner på bad IP grad.


Flott og stilren lampe til bruk over speil,. Flott vegglampe med skjult stikk til bad fra Nordesign. Med stikkontakt , Kan også monteres liggende. Stort utvalg av lamper til baderom.


Sjekk nettbutikk for utvalg og spar penger på nett. Skissen til Lysbutikken kan man bare glemme, den er virkelig på jordet. Det vil si at vanlige stikkontakter kan monteres feks rett utenfor 60cm sonen fra fast dusjvegg.


Men det skal gjøres en vurdering, er det fare for sprut, så monterer man stikk med lokk. Det er ikke lov å montere stikk i sonene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg