tirsdag 10. oktober 2017

Vitrinskåp lågt

Eller det du trenger hver dag. Finn et skap som passer deg og dine behov her. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre.


Ny katalog - mange nyheter!

Sjekk ut den nye katalogen her. Små och stora vitrinskåp. I vårt breda sortiment av vitrinmöbler hittar du många olika storlekar, färger, material och former. Vi har stora vitrinskåp , små vitrinskåp , vägghängda vitrinskåp och golvstående vitrinskåp. Många efterfrågar vitrinskåp i trä.


Framför allt är vitrinskåp i ek ett klassiskt inslag i många svenska hem.

Fundera på vilket typ av vitrinskåp som passar dig och ditt hem bäst. Kanske behöver du ett stort vitrinskåp , ett lågt vitrinskåp , ett litet vitrinskåp eller ett smalt vitrinskåp ? Förvara dina vackraste ägodelar i ett vitrinskåp. Visa upp ditt vackraste porslin eller andra finsaker i ett vitrinskåp. Där bakom glaset kan du skapa små stilleben som ger fin stämning i resten av rummet.


H Hankö är ett modernt och stilrent vitrinskåp från Nordic Furniture Group. H Hankö är tillverkad i svartlaserat askfanér på en mdf-skiva med en stark ytfinish. Bohus har et stort utvalg av skap og vitrineskap.


Ett vitrinskåp kan fylla flera funktioner i ett hem. Ett snyggt skåp kan vara en bra förvaring och blir samtidigt en trevlig möbel i ditt hem. Välj ett stilrent förvaringsskåp i glas till att visa dina käraste ägodelar i eller välj ett skåp med lådor och dörrar för en praktisk förvaring. Confident iving erbjuder vitrinskåp i alla stilar, moderna eller klassiska, för varje hem.


Vitrinskåp är snarare ett smycke för rummet än en möbel för förvaring. Möbelserien Alezzi Svart är tillverkad i massivt pinjeträ och mdf.

Monterade och förpackade i kartong, klara att packas upp direkt! Färgen är täckande helsvart. Samtliga möbler på denna sida är i svart, även om foto visar vit möbel. Skänkar och vitrinskåp finns i många olika storlekar, material och former.


På JYSK kan du definitivt hitta en skänk, vitrinskåp , eller annat skåp som passar perfekt för ditt hem. Vårt sortiment innehåller allt från moderna skänkar i vit högglans till apotekardiskar i furu och vitrinskåp av vintagekaraktär. Vi erbjuder även vitrinskåp med lås för extra säker förvaring. Hos oss på Chilli kan du köpa vitrinskåp billigt utan att behöva kompromissa med kvalitet och stil.


Skapet er ikke bare praktisk, men også et vakkert element i et hvert rom. Hos Trademax er du sikret en rimelig pris på et stort utvalg av disse skapene. Vi tilbyr også vitrineskap med lås for en enda tryggere oppbevaring. Vitrineskap er kjent for klassisk stil og prakfull fremtoning. Vi tilbyr alt fra vitrineskap med klassiske skapdører, til vitrineskap med doble glassdører og vitrineskap med skyvedører.


Hos WeGot hittar du vitrinskåp i olika utföranden, storlekar och design som passar de flesta hem och inredningsstilar. I vårt breda utbud av snygga och prisvärda vitrinskåp är valmöjligheterna många, välkommen att inspireras. Når du kjøper et vitrineskap online, kan du ikke fysisk sjekke varen før du bestiller, og derfor er det viktig at du følger noen få enkle råd før du bestiller møblene du ønsker. Det kan være lurt å måle rommet du vil at skapet skal stå i for å forsikre deg om at møblene har nok plass.


Falsterbo lågt vitrinskåp. Fint att ställa flera på rad. Snyggt och stilrent vitrinskåp med plats för allt du vill visa. Drömmer du om ett vitrinskåp men vet inte riktigt var det ska stå?


Utgå från hur ditt kök ser ut och hitta en lösning för dig. Abisko lågt vitrinskåp från Mavis Abisko serien har fått en uppföljare. Ett litet vitrinskåp med vackra detaljer. Design, Sabina Grubbeson.


Finns även i utförande, vitlack med toppskiva i betong samt i träfanér med toppskiva i betong eller i ask. I de flesta hem finns möjligheten att placera ett vitrinskåp där du kan förvara dina finaste prylar. I vissa hem passar det långa smala vitrinskåpet som gärna placeras i ett hörn, i ett annat hem kan ett lågt vitrinskåp användas som tv-bänk och ett högt vitrinskåp som en snygg detalj längs en vägg. Du hittar ett stort utbud av skänkar och vitrinskåp hos JYSK. Välj mellan olika färger och modeller ifrån våra kategorier BASIC, PLUS.


Kjøp vitrineskap på nettet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg