onsdag 4. oktober 2017

Dørmatte europris

Megastort utvalg og rask levering. Kvalitetsprodukter til bunnpressede priser. Benytt deg av vårt store utvalg av dørmatter. Dørmatter, matter, gummimatter, tepper, teppefliser. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.


Shop online til gode priser.

Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Hils gjestene velkommen med fine dørmatter. Slitesterk jule-matte. Maskin tuftet dørmatte i Polyami med gummiert bakside.


Meget høy slitestyrke og anti-skli bakside. DØRMATTE KOKOS MED UGLEMOTIV 45X75CM. Moderne og klassiske tepper i ulike design, materialer og mønstre. Se hele utvalget på IKEA.


Flotte og slitesterke dørmatter.

Gi gjestene dine en hyggelig velkomst med en fin utendørs dørmatte. Hos oss finner du et stort utvalg slitesterke inngangsmatter i forskjellige størrelser, materialer og design. De kan brukes både inne og ute for å fjerne smuss og skitt fra sko og støvler. Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen. Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen.


Se vårt store utvalg og lave priser på f. De fleste dørmattene har et belegg på baksiden som reduserer faren for å skli, og dessuten holder den matta på plass slik at du alltid kan stole på at den er klar for å ta imot gjørmete sko og våte støvler. Vi gleder oss til å dele julen med deg! Nå finner du alt av julepynt, julebelysning, alt til advent og mye mer i våre butikker.


Legg til Kjøp og Hent. På denne siden finner du vanlige dørmatter og matter som er beregnet til inngangspartier, både til privat bruk og til butikker, skoler og offentlige virksomheter, som trenger kraftigere matter. Gode matter i inngangspartiet gir mindre slitasje og møkk inne.


En dørmatte som ønsker dine gjester velkommen, her i fargen beige. Oversiden er utført i kokos og undersiden er av gummi. Effektiv dørmatte med riflet overflate. Produsert i polypropen med bakside i lateks. Skulle kjøpe ny mobil i går, men det ble det ikke.


BLI MEDLEM I KUNDEKLUBBEN. Europris er Norges største lavpriskjede målt i salg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg