onsdag 25. oktober 2017

Jotun fusion passer med

Dyp, mystisk grønntone. Fresh kontrast til den krittende hvite Chi for de som liker litt nye impulser. Fusion vil også fungere til en rekke grå og beige toner.


Jotun produserer kun malinger som selges som LADY, Sens eller Jotun. Maler du med Jotun farger i Jotun maling (blandet over Jotun blandemaskiner) har du en trygghet for at fargen blir slik den blir fremvist i fargekartet og på våre fargeprøver. Det kaller vi Jotuns Fargetrygghet.

Da kan du også se hva andre har levert og gi din stemme. Eller du kan delta her. Visste du at turkis og korall kan brukes sammen i interiøret med stort hell?


Rødt og blått, eller korall og turkis, er det vi kaller komplementærfarger i Johannes Ittens fargesirkel. Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Alle Jotun -produkter har en unik fargeresept for at ferdig blandet farge skal være korrekt.


Jotun garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotun -produkter. Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhol gulv og møbler.

En frisk sjøgrønn farge med mange muligheter. Finn den fargen som passer deg og ditt hjem her. Med Jotun Fargetrygghet er du sikret at du får nettopp den fargen du har bestemt deg for.


Mer er det ikke å si om denne fargen. Det betyr at den passer langt bedre til Klassisk Hvit, Letthet, Egghvit og Bomull. Hvordan teste farger skånsomt Dersom du ikke ønsker å prøvemale rett på veggen, kan du male på gråpapir og teipe dette opp på veggen med en go skånsom maskeringsteip. Dette gjør det enkelt å flytte med seg rundt i rommet for å teste fargen i ulike. Jeg skal pusse opp og male gangen, samt en kontrastvegg på stua.


Planlegger å ha jotun fusjon på kontrastveggen på stua. Gulvet heter alloc doussie skipsgulv. Usikker på om det passer med fargen fusion mot et varmbrunt golv? Jeg lurte på når det blir mulig å få fargeprøver av de nyeste fargene i butikkene?


Har vært tre steder nå, men ingen hadde fått det ennå. Det er spesielt fargen Fusion jeg er interessert i. Finnes det en NCS-kode på den? Hvordan vil den forresten passe sammen med Silke, evt Tidløs eller Ascott?


Jeg har Minty Breeze her fra før, men nå ønsker jeg noe nytt. Men det blir for mye arbeid å male kjøkkenet også, så jeg trenger en farge som kan passe med Fusion.

Dette er det beste fargekartet Jotun har laget på lenge. Det er enkelt og forklarende for kunden å finne kontrastfarger som passer sammen, ved å bevege deg horisontalt eller vertikalt i den vedlagte oversikten, forteller salgsleder hos MAXBO Stormarked Alna, Sven André Pannberg. En gulaktig gråhvit tone.


Denne fargen vil så vidt bryte med hvite detaljer, slik at veggen får et slør av grått over seg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg