tirsdag 3. oktober 2017

Skigard pris

Skigard pris

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Det samme gjelder for vanskelig grunn, slik som sprengstein, pukk, osv, samt montering på områder med helling over grader. Standard høyde m. Andre høyder leveres etter avtale. Avstand mellom skiene i ferdig montert skigard er ca. Virke til skigard med granstaur, eks.


Valdresskigard er blant landets fremste leverandørar av skigard , med over års erfaring. Vi leverer både porter og gjerder. Med andre varianter i tillegg så er vi trygge på at vi kan levere den skigarden du ønsker deg. Alt til faste priser. Skigard er et tradisjonelt gjerde.


Impregnert skigardstaur er også et alternativ, skigarden mister noe av det tradisjonelle preget men står stødig. Ved bruk av ståltråd til sammenbinding er det mulig å lage en skigard som er tettere med skier enn ved bruk av viersveg til sammenbinding, anbefales der skigard lages for hindre innsyn. Prisen på en skigard vil variere noe fra bedrift til bedrift og er avhengig av hva slags skigard du velger. Valgmulighetene går i hovedsak på hva slags type staur du ønsker å bruke og hvordan skigarden skal bindes sammen.


Skigard pris

Den tradisjonelle granstauren med kun ståltrådbinding er som oftest den rimeligste løsningen. Vurderer du skigard og ønsker pris på dette? Se våre priser for oppsett av skigarder.


Tradisjonell skigard med granstaur er mye brukt om du vil beholde det gamle skigardspreget. Vi har lang erfaring med skigard. Han har satt opp mange meter skigard hvert år siden, og er trolig den som har satt opp skigard flest år på rad.


Skigard pris

Vår skigard er håndverk og skal være budbringer av vår kulturhistorie. Det finnes to monteringsmåter – det kan flettes med ståltråd eller flettes med gråselje og forsterkes med ståltråd. Utgravinger i myr har vist at denne kulturarven har våre forfedre holdt i hevd. Bruken av skigard har forandret seg, men skigarden har beholdt det meste av sin opprinnelighet.


Granstauren er senvokst og kommer fra karrig skog høyt over havet. Stauren tas fra nedre del av små grantrær som vokser i høy skog, og er derfor spesielt hard og motstandsdyktig mot råte. Skiene blir så sortert og lagt til tørking.


Dette er den tradisjonelle skigarden. Denne består av seinvokst granstaur, skived kløyvd gran og bjørkesveg forsterket med galvanisert ståltråd som bindingsverk. Ved bruk av disse materialene får du en skigard laget på den gamle måten og av 1 naturmaterialer.


Ta kontakt for uforpliktende prat. Vi lager også porter, grinder med videre. Fortell oss om dine ønsker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg