fredag 31. mars 2017

Spisebord rundt

Pynt hjemmet ditt med unike designmøbler som er bærekraftige og skreddersydde for deg. Designmøbler til stuen, spisestuen, entré, kontor og soverom. Mange forskjellige designs.


Spisebord rundt

Se vårt store utvalg av bord i kjent design. Vi hjelper å planlegge, og leverer i hele landet. Hvilket spisebord liker du best? La livet ditt innrede stua, bli inspirert her. Besøk en av våre butikker eller bestill enkelt på nett her!


Slik dekorerer du ditt runde spisebord Når du skal dekorere et rundt spisebord er det naturlig å la fokuset ligge midt på bordet. Plasser en generøs blomsterbukett i en vakker rundt vase, eller vær litt sprelsk og lag et stilleben med sesongens grønnsaker dersom du inviterer til en høstmiddag. En av grunnene er det klassiske designet – men også fleksibiliteten på at dette bordet kan være veldig lite – og bli veldig langt. Prinsippet med splittede eller doble ben som på denne modellen kan også overføres til andre type modeller. Spisebord til eller personer?


Spisebord rundt

Da er det praktisk med et spisebord med ileggsplater. I stedet for å velge et bord som er for stort i rommet, og som blir massivt i innredningen, kan du velge et mindre bord med muligheten for uttrekk. Et spisebord samler familie og venner rundt gode opplevelser. Hva med et plasseffektivt rundt spisebord , eller et uttrekkbart spisebord til middagsselskapet. Rundt spisebord som samlingspunkt I tillegg til å bryte opp rommets strake linjer, er det runde spisebordet laget for sosiale måltider.


Her er grunner til å. Vi spiser, gjør lekser, leser avisen eller prater over en kopp kaffe – spisebordet er på mange måter et sentralt møbel i rommet. Det er her familien deler daglige opplevelser. Fagmøbler har et stort utvalg av spisebord av god kvalitet. Vi har runde spisebord , uttrekkbare spisebord og spisebord med ileggsplater.


Spisebord rundt

Hos oss finner du spisebord i mange forskjellige materialer og tresorter som eik, furu og bjørk, vi har også andre materialer som spisebord i stål og glass. Uansett hva ditt ønske og behov er, har vi i A-Møbler et spisebord som vil passe. Ta innredningen i spisestuen din til neste nivå med unike spisebord fra Bolia.


Se hele sortimentet, hvor du finner unike designmøbler i flere fasonger og størrelser. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Hagemøbler til lave priser. Billige møbler med kvalitet hos Chilli. Et godt rundt spisebord må altså passe for deg og familiens behov, både praktisk sett ved at dere har et solid og romslig bor men også estetisk, ved at bordet uttrykker din personlige interiørstil. Gjør måltidet til noe helt spesielt. Du spiser maten din med øynene før noe annet.


Moderne spisebord med lekre, solide kryssben. Bena gjør det enkelt å plassere flere. Runde spisebord er i vinden som aldri før og dette er ikke uten grunn. Det finnes mange fordeler med å velge et rundt spisebord.


Kjøp rimelige og moderne spisebord med god kvalitet online fra Trademax. På Chilli finnes det spisebord og kjøkkenbord i en mengde ulike stiler, farger og former. Vi leverer møblene dine raskt hjem til døren din! Vi har bord i klassisk, rustikk, vintage, moderne og retro stil, bare for å nevne noen, og du kan garantert finne noe som faller deg i smak.


Velg om du vil ha et rundt eller firkantet spisebord eller kjøkkenbord. Runde og ovale spisebord er ikke så lett å få tak i – men vi lager bordene etter ønskede mål, i valgfri materiale og finish! De fleste modeller kan tilpasses tilleggsplater. Tilleggsplater koster kr. Den anden er i finer.


Utrolig flot og velholdt er også meget flot spil i træet Sælges for min søn, som har fået nyt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg