fredag 3. mars 2017

Søstrene grene butikker

Derfor jobber vi for å forbedre opplevelsen for våre brukere når dere besøker oss på våre sosiale medier og på vårt nettsted. Derfor arbejder vi på at forbedre oplevelsen for vores brugere, når de besøger os på vores sociale medier og vores hjemmeside. Forandring fryder, som Anna sier, selv om det også føres flere produkter i et fast sortiment. Beste tilbud i uken på Tiendeo.


Planlegg og spar penger! Søstrene Grenes vidunderlige sortiment. Du vet aldri helt hva du finner i butikken , da varesortiment hele tiden skifter. Felles for produktene er dog at det alltid stilles høye krav til funksjonalitet og kvalitet.


Produktene blandes ut i fra en estetisk sammenheng, fremfor etter produktenes fellesskap. Förändring är bra, som Anna säger, även om det också finns ett fast produktsortiment. For å få tilgang til butikkdetaljene (adresse, åpningstider, nettside og aktuelle tilbud), klikk på adressen eller butikkens navn. Bedste tilbud i Tiendeo. På följande sidor kan Ni se ett urval från systrarnas produktkategorier.


Søstrene grene butikker

De vet aldri akkurat hva De finner i butikkene, da varesortimentet hele tiden skifter. Gratis parkering de første timene. Butikken mottar hver uke en mengde nye produkter, hvorav mange kun selges i en kortere periode. Du finner rundt 1butikker , samt lekepark, restauranter, kaffebar, helse- og servicefasiliteter samlet på et sted.


Nå har de gjort det igjen! Denne sesongen har søstrene skapt en ny interiørkolleksjon, som er inspirert av den minimalistiske stilarten, det rene og det pene - som kjennetegnes av kontrasten mellom det myke feminine, det stramme arkitektoniske og det. Etter flere måneders forberedelser letter kjeden på sløret.


Toppsjef Mikkel Grene forteller om den danskeide kjedens nye digitale strategi: – For oss handler det om å imøtekomme kundene våre og den utviklingen vi ser i samfunnet. Vår butikk bugner av spennende nyheter til glede for liten og stor, og med våre unike priser så blir det ekstra morsomt å handle. Hos oss finner du kvalitetsvarer fra nær og fjern, presentert i en. Vareutvalget i våre butikker er stort, men er en vare utsolgt, kommer den sjelden.


Det kjem stadig nye varer hjå oss, så du vil aldri vite kva du kan finne i butikken. Men produkta har ein ting til felles: Vi stiller alltid høge krav til funksjonalitet og kvalitet. Prisene er meget lave grunnet moderne logistikk og direkte kjøp hos produsent i store mengder. Varesortimentet består av interiør og gaveartikler, leker, hobby, brukskunst og mat. Atmosfæren er som en spennende oase med farger, dufter og klassisk musikk hvor kundene opplever en spennende reise gjennom butikken.


Søstrene grene butikker

Nå tror Grene det også er plass til flere. Det er fortsatt noen muligheter igjen. I forrige uke åpnet vi på Lagunen i Bergen, og jeg tror det kan være plass til 5-butikker til i Norge.


Anna og Clara kan finne skjønnhet og glede i selv de minste ting, og den begeistringen vil de gjerne dele med omverdenen. Derfor har de skapt en kjede av butikker som rommer en ganske spesiell stemning. Julen hos Hageland er ren magi.


Søstrene grene butikker

Hvert hagesenter forvandles til Julelan en stemningsfull butikk med alt du kan tenke deg av adventsgleder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg