fredag 3. mars 2017

Lysrør virkemåte

Størst på lysrør - Lysman. Finn Beste Pris På Alle Dine Varer. Rørene har et tilnærmet kontinuerlig spektrum i det synlige området med hvit eller gulhvit fargetone alt etter lysstoffets sammensetning.


Lysrør virkemåte

Levetiden avhenger av brennti samt antall innkoblinger. Lysstyrken reduseres gjennom hele levetiden. Lysrør har en levetid på ca. Hva er elektronisk drift av lysrør ? Det betyr at lysrøret tennes og slukkes omtrent 70. Kompaktlampe, (eng.


Compact Fluorescent Lamp - CFL), lyskilde, egentlig et lite lysrør som er formet til en kompakt enhet. Kompaktlamper er ofte ment brukt til å erstatte en vanlige glødelampe og blir da levert med standard E14- eller E27-sokkel for å kunne brukes i eksisterende lamper. V dimmer brukes hovedsaklig til dimming av lysrør , og også etterhvert til elektroniske transformatorer for 12V halogenlamper og visse drivere til LED-lamper.


V spenningen genereres i lys-armaturen og mates tilbake fra dimmeren til armaturens forkopling som en styrespenning mellom 1V og 10V avhengig av potmeterets posisjon. LED er også dimbart, men her må man holde tungen rett i munnen. Mye av det samme som gjelder for lysrør , gjelder også her. Man må ha dimmbare trafoer og riktig dimmeutstyr for å få dette til å fungere. Konferer med fagfolk.


Det er kommet LED lyspærer i handelen som kan dimmes med vanlige dimmere, men det er viktig å velge korrekt dimmer. Plasmaskjermer har ingenting å gjøre med LCD-skjermer, selv om begge er flatskjermer. Det finnes i dag flere måter å regulere lysstyrke på, men felles for all vanlig lysstyring er at den baseres på vekselstrøm, og at en del av sinuskurven fjernes ved hjelp av en triac, eller transistor. Vi har massevis av rabatter og rask levering. Når du skal kjøpe lysrør -armatur, kan du velge mellom tradisjonell T8-teknologi og T5-teknologi.


De finnes i flere lengder og med forskjellige farge og lysstyrker, velg selv etter bruksområde. Baderomsarmatur med T5- lysrør , Thorn. HF-DIM, DSI dimming eller impuls styring for Tlysrør (26mm). Lyspære, egentlig glødelampe, er den vanligste typen av elektrisk lampe.


Lyspærer finnes i mange varianter til en rekke ulike formål. Noen som har en god forklaring på lysrør watts virkemåte. Kan ikke være godt med lysrør , hehe han mannen på videoen må være gal, tenk å spise lysrør.


Lysrør virkemåte

Elektroniske reaktorer hvordan er de bygd opp. Hvis det anvendes noe automatisk testutstyr, skal hovedkarakteristikk og virkemåte av dette utstyret beskrives. Drift og vedlikehold: I tillegg til overnevnte tester er det nødvendig å utføre vedlikehold av anlegget for at det skal fungere som beregnet. Ikke bruk dimmeren til lysrør , vifter eller analoge transformatorer.


Heatit Z-Dim er en faseavsnitt-dimmer og derfor meget godt egnet til LED. FABRIKKINSTILLINGER Ved å holde inne hovedknappen i sekunder, vil dimmeren tilbakestilles til fabrikkinstillinger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg