fredag 10. mars 2017

Hengekøye for to

Vi har alt du trenger for en vellykket natt i hengekøye. Se vårt utvalg på fjellsport. Se hele utvalget her! Superlett og bærbar hengekøye. En sittebenk med oppbevaring utendørs gir deg muligheten for å lagre hageputene trygt.


Hva er vel bedre enn to fluer i en smekk?

Vedlikeholdsfrie og vanntette putekasser. Våre hengekøyer kan brukes både i hage og innendørs. Hengekøyer er perfekte for avslapning. Vi har hengekøyer for både én, to og flere personer.


Velg hengekøya du liker best! Du velger hengekøye etter bredde på duken. Detaljert kart over størrelser og vektbelastning finner du her.


Skogstur og hengekøye er to herlige ting – men hvordan er det å kombinere de to? Marte ville teste ut dette, og startet ferien med å gå Nordmarka på langs.

Les hennes tips til deg som vil sove ute i hengekøye ! Når du kommer deg opp fra bakken sover d. På den måten vil du få mulighet til. Vi fokuserer på å ha stort utvalg, med kids, enkel og dobbel hengekøye. Med et tarp kan du henge opp et tak over hengekøyen din som vil beskytte mot vær og vin slik skaper du en lun atmosfære i hengekøyen.


Husk å få med opphengstau til hengekøya ! Opphengstau med kroker til hengekøya følger ikke alltid med. Men det er ingenting i veien for å bruke hengekøye når det er kjøligere i været. Det du må passe på, er at du har god isolasjon under deg.


I hengekøya presses soveposen sammen, og med kun tynt hengekøyestoff mellom deg og nattevinden, blir det fort kuldebruer som gjør det utrivelig og kaldt fra undersiden. Vi tilbyr hengekøyer fra merkevarer som Hennessy Hammock, Ticket to The Moon, Exped og Amok. Neste gang du skal på tur under tregrensen - hvorfor ikke droppe teltet og heller pakke med en liten hengekøye og en lett tarp? Ticket To The Moon er testens billigste hengekøye og den kommer best ut i testen med terningkast 5. Den er enkel å henge opp og har fine justerings- og strammemuligheter.


Den har en smart løsning med en lomme i hengekøya til oppbevaring, og det er den eneste hengekøyen som har medfølgende teltplugger til tarpen. Våre tips til alle hengekøye -eiere – Vi garanterer en god natt søvn! Uten god isolasjon i ryggen er det lett å fryse, selv med en bra sovepose.


Slik jeg forstår det, etter å ha lest litt om dette selv, så finnes det absolutt hengekøyer med plass og styrke for to. Problemet er at man i en hengekøye dyttes mot senter slik at det gjerne blir litt ubehagelig å sove.

En annen ting er selvfølgelig at enhver bevegelse føles av begge, tenk udempet vannseng. Et gigantisk utvalg av hengekøyer – som er produsert til mange formål. I nettbutikken finner du både særdeles dekorative hengekøyer med border lang siden, og skikkelige familiehengekøyer til mye lek, moro og smil. Se gjennom vårt utvalg og finn den hengekøyen du alltid har drømt om, og få hengekøyen tilsendt i løpet av noen dager.


Fest hengekøya i to trær som står fire-fem meter fra hverandre. Står trærne for nært hverandre får du ikke strukket ut hengekøya eller kroppen. Du trenger et tau å feste hengekøya i. Bind tauet rundt et tre, en stolpe eller lignende og fest krokene på hengekøya til tauet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg