onsdag 15. mars 2017

Flisbor for harde fliser

Megastort utvalg og rask levering. Kvalitetsprodukter til bunnpressede priser. Bor for flis, glass og porselen. Finn laveste nettpris her.


Norges største nettbutikk for salg av fliser , VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme.

MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Spesielt utviklede bor for tørrboring av harde fliser og steintøy. Brukes enkelt med vanlig drill eller batteridrill, uten slag eller hammerfunksjon.


Vi ønsker å gi medlemmene våre de beste tilbudene. Som medlem vil du motta unike tilbu tips og veiledning, nyheter og inspirasjon. Maskinen hadde et gjenget hull i spindelen, slik at han skrudde boret direkte inn i denne.


Han sa at han brukte diamantbor, som kostet ca 3kroner.

Dette var meget effektivt i forhold til de vanlige flisborene man får kjøpt overalt. Jeg har noen rimelig harde fliser som forblending på pipe og rundt peisinnsats, og for å få festet en glassramme i dette måtte jeg bore hull i flisa. Bora hull på bare noen minutter. Brukte vann som kjøling på boret og lav hastighet. For boring i ekstremt harde flater, fliser , Marazzi og lignende.


Boren skal gå veldig langsomt og må kjøles ned hvis den blir varm. Noen fliser er hardere enn andre, da er det en fordel å bruke glassbor. For enda hardere fliser og større hull anbefales det diamantbor. Noen ganger holder det med et vanlig murbor hvis flisen ikke er hard. Har du sjekket ut bore-guiden?


Noen store hull vil dekke flere fliser. Da har du behov for å skjære en kurve som blir en del av hele sirkelen. Start med en strek som synes godt. Lag mange kutt i samme retning med vannsagen, inn til streken.


Bruk flisetangen og kutt langs streken.

Tilpasset boring i fliser. Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden. E-apoteket er en nettbutikk for apotekvarer. Vi selger reseptfrie legemidler og mange andre helserelaterte varer. Dine data, dine valg.


Vi bruker dem til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene du ser og bruker. Jeg skal sette opp noen hyller på badet, og kjøpte meg et flisbor. Flisbor Foto: Brynjulf Blix Vis mer.


Skal du bore i fliser skal du også tape over hullet med maskeringstape, ellers sklir boret rundt omkring som en kunstløper i piruett på glattisen. Det skal rotere i moderat fart slik at du beholder kontrollen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg