tirsdag 21. mars 2017

Interiør lys bil

Interiør lys bil

Rask og enkel handel på Ellos. Stort utvalg av fint interiør. Kjente merkevarer til gode priser. Super bilferie med halvpensjon. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her!


Vi har universale pærer eller skreddersydde løsninger til din bil. Vi har også fargede pærer som gir et unikt utseende i din bil. ExtraLys i LED til bil i mange varianter, både DRL kjørelys og enkle 12V LED lys pærer.


Norges billigest LED barer. Alltid gode tilbud og rabatter. Interiør Lys Bil SALG på nett!


Interiør lys bil

JDD Utstyr har et av landets største utvalg av LED ekstralys, fjernlys til bilen , lysbjelker og lyskastere. Vårt utvalg strekker seg fra små lykter som passer perfekt på biler og mindre kjøretøy, til ekstralys som egner seg til lastebil, traktor og andre større maskiner. Hos oss finner du en nordisk og tidløs, men varm og personlig stil. Vi legger stor vekt på skandinavisk design med kjente merkevarer som Muuto, Northern, Normann. Det er i interiørets detaljer du skaper et personlig hjem.


Se vårt utvalg av sesongens puter, tekstiler, vaser og lysholdere og sett sammen din egen stil. Skal du style eller oppgradere interiøret i din bil ? Da har du kommet på riktig plass! Her finner du en rekke både estetiske og funksjonelle produkter for bilinteriør. Sporingsnummer har du fått på SMS.


For andre henvendelser kontakt oss på e-post. Vi svarer innen kort tid. Billys – lover og regler, ekstralys, fjernlys, nærlys m. Vi får ofte spørsmål om hva slags lys det er lovlig å ha på bilen , og hva reglene sier. Dette er spesielt nyttig om du har barn eller dyr i bilen. La barna kose seg med isen i bilen , du tørke bare lett vekk det de griser uansett.


Ikke bare er det utrolig slitesterkt. MAXTEL 60W led arbeidslamper med god bredde på lyset. Produsert med rustfritt syrefast feste, en kraftig lampe som tåler vibrasjoner og tøffe værforhold. Laget med ny optical teknologi, også kalt ”Magic Lens” som gir bedre lys en våre konkurrenter.


Interiør lys bil

Kjøpte en pakke på ebay som skulle inneholde alle pærene. Det gjorde den selvførgelig ikke. Innred hjemmet ditt med vakre gjenstander og skap ditt. Her har vi samlet alle artikler om belysning av gang, stue og andre rom i huset.


Les våre artikler om belysning og få inspirasjon til ditt eget hjem. Naturlig lys forbedrer et roms helhetsinntrykk fordi det forsterker former og farger. Det er viktig å få nok sollys – spesielt om vinteren. Bruk av dekorative speil i interiøret gjør at du bedre kan utnytte lyset utenfra. Detaljer som gjør en forskjell.


Bytt ut noe av det gamle med sesongens fineste interiør til en svært rimelig pris. Nostalgisk bil med juletre og lys.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg