tirsdag 7. mars 2017

Fingermaling barn

Fingermaling barn

Foruten å tilbringe kvalitetstid med sine foreldre, får de ogsåstyrket hånd- og fingermusklene og lære om å blande farger. Felles for alle de typene fingermaling til baby og barn vi har til salg her hos Lekeakademiet, er at barn trygt kan leke med dem. Fingermaling finnes i mange forskjellige materialer og egenskaper. Og du, vi liker ikke spenning, så vi lover å beholde din e-postadresse for oss selv. Her er noen enkle, men spennende triks som tar malerkunsten til nye høyder.


Det er gøy for barna å bruke hender og føtter som maleverktøy. Dekk til gulvet, finn frem maling og papir og gå i gang, små og store. Fargene dekker godt og er enkle å blande. Barn leker gjerne med hverandre, men liker også å leke med morsomme voksne.


Leken er dessuten en viktig del av utviklingen og læringen. Gjennom lek lærer barnet seg å samarbeide, lytte, være kreativt og skape. Stort utvalg av billig fingermaling for barn. Alle våre produkter er godkjent og kan ikke skade barnet ditt. Lag herlige dyr og fine familieportretter med fingermaling.


Se videoen der Anna forvandler fargerike håndavtrykk til morsomme motiver. Fargestifter, vannmaling, kritt og fingermaling for barn er ufarlige. Farge som ikke går bort med vann, kan slites bort.


I denne esken får du praktiske tuber med fingermaling i klassiske farger. Malingen er helt giftfri, den er lett å male med og vaskes enkelt bort. Perfekt for å ta håndavtrykk av de aller minste eller som en introduksjon til tegning og maling for de som er hakket større.


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Maling av veldig god kvalitet, og i flotte klare farger. Produktet er vurdert og utvalgt av engasjerte pedagoger. Mal med bare fingrene eller hendene!


Vaskes enkelt av med såpe og vann. Da virker all væske og fuktige materialer ofte forverrende. Arbeid med fuktig pappmasjé kan virke vondt, og fingermaling må unngås uansett malingstype. På den annen side er det fint nettopp for disse barna å få være med på ordentlig grisete fingermaling når huden er motstandsdyktig nok. Disse fingermalingene er kremete, drypper ikke, har mettede, klare farger.


Fingermaling barn

Det er det liten tvil om. Naturlige ingredienser. De elsker å grise og rote, og det er en del. Du får her tre forskellige opskrifter så I kan bruge hvad I har. Man kan blande glimmer i fingermalingen, så bliver den endnu finere.


Pastafarver er dybere og mere intense i farven end frugtfarve, du kan evt. Husk at dække godt af inden I går igang. Noe av de morsomte gavene å gi er de man har laget selv.


Fingermaling barn

Barna synes det er moro å lage julegaver. Her er ti gode ideer til julegaver barna kan lage helt selv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg