onsdag 22. mars 2017

Alpina e duathlon jr

Utendørsjakker, bukser, sko, sykkel- og skiklær, klatre- og friluftsutstyr og mer! Stort utvalg og rask levering! Klær og Utstyr til Herre. Skisko til tur, fjell og langrenn.


Fantastisk kvalitet og gode priser!

Trygt og sikkert hos Urverket. Finn laveste nettpris her. Junior kombi racing-støvel. Meget god ankelstøtte og powerstropp for riktig kraftoverføring og skikontroll i skøyting.


Klassisk racingsåle for myk fleks og stabilitet. Ekstra isolasjon for varme føtter og hæljustering. Norges mest solgte jr. Vi selger et par skisko av typen alpina e duathlon jr.

Dettte er en veldig bra skisko. Mulighetenes marked Varslinger Ny annonse Meldinger Logg inn. Fusion kommer i skøyte, klassisk, kombi og jr. Les tester og omtaler før du kjøper. Det sikrer en tør og varm skisko.


Brukes av World Cup-løpere i renn. Carbon hælkappe og mansjett gir god kraftoverføring til skien. Innvendig hælkappe har nupper av silikon, som holder foten på plass. JR er en videreutvikling av den mestselgende jr.


Vi er en spesialforretning for ski, kajakk, sykkel og løp. Det er tid for årets største salg. Vi hjelper deg med å finne de beste tilbudene. Mange av dagens skistjerner (blant annet Petter Northug jr , Charlotte Kalla, Anders Gløersen, Eirik Brandsdal mfl.) bruker denne støvelen.


Du finner den i butikken, den må bare prøves på foten! Alpina -kilpakengät Tuoteryhm. Garmin Fenix Plus - oppdatert toppmodell;. JR finner du hos Milsluker`n Sport AS.

Duathlonsko fra alpina kun brukt et par ganger. Vi leverer raskt og billig. Velkommen til bikester.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg