mandag 27. mars 2017

Bildevegg tips

Bildevegg – inspirasjon og tips ! Våre ferdige pakker er satt sammen for deg som vil ha et vakkert konsept med bilder som på forskjellige måter tilfører noe ekstra når de kombineres. Her får du gode tips. Bestem deg for hvilket uttryk du ønsker. En bildevegg er en kreativ og personlig måte å vise frem dine egne bilder og illustrasjoner.


Og hvis du lager en bildevegg med dine personlige bilder, så samler du alle dine fineste minner på et sted der du alltid kan se dem.

Du kan også velge å kombinere fargerike illustrasjoner med bildene dine, noe som tilfører litt glede til veggen. En fargerik bildevegg er et spennende blikkfang i ethvert rom. Hvis noen av bildene matcher, er det bare flott om andre bryter med hovedfargene – det gjør veggen mer levende. Få herlige ideer rett i innboksen og meld deg på vårt nyhetsbrev!


Print, Mysterious Lady, 5kr (inkl. frakt), Canstore. Hvilke motiver og rammer passer sammen? Les vår veiledning: slik lager du en bildevegg.


Men før du slår den første spikeren i veggen, er det en god idé å ha en plan for hvordan bildene skal plasseres i forhold til hverandre.

En bildevegg kan være så mangt, og det finnes ingen fasit på hva som er riktig eller galt. For alt er riktig, så lenge DU liker den selv. Det kan virke litt overveldende, og jeg tror flere styrer unna nettopp fordi det fort kan se kaotisk ut. Derfor ønsker jeg å dele mine beste tips for å få en organisert og sammenhengende bildevegg. Du kan starte med et stort bilde i midten, eller et bilde du liker godt og som du ønsker skal være midtpunktet.


Når man skal lage en bildevegg er det viktig å holde seg til én fargepalett for å forhindre visuelt kaos. Hvis du bare skal ha sort-hvite bilder i collaget ditt kan det se bra ut å male rammene i ulike farger. Hvis bildene derimot er i farger kan det være lurt å holde seg til én farge på rammene.


Takk for tips om pinterest, det hadde jeg ikke tenkt på! La bildene stå på kommoden eller benken, opp mot veggen, og bygg et vakkert stilleben rundt kunsten. Det gjør det enkelt å variere interiøret og tilpasse det etter sesong og humør. Hvis du foretrekker å henge opp kunsten, kan du bygge en moderne bildevegg som passer til både små og store vegger i gangen. Tips til bildeveggen.


Lag din egen stilige bildevegg. Når du skal lage en bildevegg er det lurt å ha en plan på forhånd. Trenger du tips til hvordan du kan lage din bildevegg , kan du bla gjennom våre inspirasjonsrom og interiørstiler.


Min personlige bildevegg.

Hvor skal bildene henge? Fra venstre: BODY plakat, Gradient Cubes plakat, Anna Bülow, Lets go. Takket være Desenio er det nå mye lettere å skape sin helt personlige bildevegg.


Hos Desenio finner du ett av Skandinavias største utvalg av plakater og tilbehør for opphenging i form av rammer, bildelister og klemmer. Start med en god plan. Alt er lov når det gjelder å henge opp bilder.


Bruk god tid til å planlegge. Har du motiver du vil ha på veggen? Finn rammer som passer til hverandre. Jeg har fått meg ny bildevegg ! Og jeg er så sjukt fornøyd! De har så mye fint til en fin pris!


Denne gangen fjernet jeg alle de gamle posterne, og valgte å gå for en litt med minimalistisk vri som ikke tar for mye fokus bak sofaen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg