mandag 6. mars 2017

Norsol erfaringer

Ett skjema-flere tilbud fra lev. Norsol er en sunn, Norsk produksjonsbedrift beliggende i økokommunen Tingvoll i Møre og Romsdal. Omgitt av rik natur, fjord og fjell er det viktig for oss å opprettholde en miljøvennlig drift. All produksjon foregår på egen fabrikk i Tingvoll på Nordmøre.


HVORDAN VIL DU JOBBE? Heltid: Ønsker å jobbe fulltid med måltilpasset solskjerming fra Norsol. Vi skal gå til innkjøp av utvendige persienner, og har innhentet endel tilbud.


Det er litt differenaser i pris, så tenkte å høre om noen har gode eller dårlige erfaringer med enkelte samt å høre om det er noe vi må ta hensyn til, smarte løsninger osv. Noen med erfaringer med Norsol , Scandic, Villamarkisen? Bør vi ha vindkasse på sidene? Se Omtaler og kundeerfaringer , Firmainformasjon Ingen omtaler registrert - Skriv en omtale Registrert dato: 19. Kom for befaring av jobben.


Sendte meg et tilbud på mail, som var i samme pris som de andre som hadde gitt pris. Hadde anbefalinger om forskjellige løsninger. Jobben ble gjort til avtalt tid og pris. Hyggelig og dyktig håndverker.


Skreddersydde plisségardiner fra Norsol tilbys i en rekke mod-elltyper tilpasset de fleste vindusformer. Standard betjenes den lik en persienne, men kan som tilvalg ”sveve i luften og plasseres nede i vinduet, på midten eller dekke hele flaten. Fyll ut skjemaet, trykk send og du vil bli kontaktet. Hus, hage og oppussing: Bor i toppetasje i blokk og har for tiden ikke markise. Noen som vet hvilke leverandører som er best kvalitet, og billigst?


Tar gjerne i mot erfaringer fra diverse leverandører både positive og negative. Nyt sommeren under en Norsol Terrassemarkise. Markisen produseres etter dine krav og spesifikasjoner. Norsol Trepersienner gir et eksklusivt uttrykk tilpasset enhver stil.


Velg blant stort fargeutvalg, og match elementer i ditt interiør gjennom persiennen. En kombinasjon av aluminiumslameller og listverk i eksklusiv lind. Bredde 8m og fungere helt greit. Tror nok ikke de dyrere er noe bedre, de tåler ikke noe. Sesons Markiser er totalleverandør av produkter innen solskjerming med egen produksjon til både privat- og næringsmarkedet.


Terrengsykkel, terrengsykling, stisykling, utfor og sykling. Trenger du råd og veileding? Omtale av sykkelutstyr, sykkeltester, sykkelritt, arrangenment og guider til stier og opplevelser. Så min bmi på er mindre bmi enn mange andre her inne. Jeg er sikker på at dere kan se slankere ut enn meg, men det går nok som sagt på muskler,.


Prisen varierte, og jeg tror Luxaflex var den som lå høyest i pris. Jeg holder til i Bærum, men leverandører på hele Østlandet er av interesse. Utvendig rullgardin av perforert duk i kassett, som holder sollys og varme ute.


Selv om duken er nede og skjermer for innsyn, kan du likevel se ut gjennom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg