mandag 20. mars 2017

Design sofa norge

Moderne møbler og interiør av god kvalitet. Finn ditt nærmeste varehus. Se vårt store utvalg. Du får det bedre når du har det fint hjemme. Vi har varehus over hele Norge.

Kjøp Design sofa på nett hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg! Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Vi tror på kvalitet og bærekraftig produksjon, og det kommer vi til å fortsette med. Når du kjøper varer hos oss er du med på å støtte under de dyktige og unike norske designerne. Alle våre møbler er håndlaget på vår egen fabrikk, og sendes direkte til deg uten fordyrende mellomledd.

Og har du lyst til å utfordre deg selv og din egen kreativitet, kan du også skreddersy din helt egne sofa i vårt design selv-univers. Vi designer , produserer og selger en rekke moderne danske designmøbler, tilbehør og belysning til stue, spisestue, soverom, hjemmekontor og utendørsområder. Våre møbelbutikker tilbyr alt innen moderne design , fra designersofaer og lenestoler til praktiske veggenenheter og funksjonelle TV-møbler. Modulsofa høres kanskje ikke så sexy ut, men designer Piero Lissoni bringer oss nå på nye tanker med nye Avio for Knoll. Pris på forespørsel, Knoll-int.


Synes du det er vanskelig å bestemme seg? Enten det er et moderne, retro eller klassisk design – vi har sofaer for enhver smak. Med lav frakt og gode priser, samt at vi leverer til hele Norge , så får du gode betingelser for å bestille din nye sofa levert rett hjem på døren.


Her finner du garantert en sofa som passer inn i din stue og ditt hjem. Velg og vrak blant moderne, klassiske og billige sofaer , alle av god kvalitet og med høy stilfaktor. Men ikke helt vanlige sofaer. Det er unike sofaer i gjennomtenkt design , håndlaget og skreddersydd for hver kunde. Det er sofaer i skandinavisk luksusdesign, som du har lyst til sitte i time etter time.


Vi forstår at størrelsen er viktig, at tekstiler og farger er avgjørende og at komforten er minst like viktig som stilen. Uansett om det skal være en ny seng til barnerommet eller en myk sofa til stuen, har vi det møblet du mangler. Vårt sortiment oppdateres løpende, slik at du fortsatt kan finne inspirasjon til innredningen av hjemmet ditt eller arbeidsplassen din.

Kjøp møbler hos oss, da er du sikker på rask og fleksibel levering. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Billige møbler med kvalitet hos Chilli. Flott nettbutikk med stilfulle møbler og interiør produkter.


Sofaer til lave priser. Forhandler av Adamsbro,Riviera Maison, ByOn, samt egne importerte varer. Det er i sofaen , at vi hygger oss, kan også komme til å ta en liten lur i til den kjedelige film eller oplever de store begivenheter, som blir dekket i tv som OL eller de viktigste nyheter. With love for Design.


Tv-benk MORGAN SOUND med innebygde høyttalere. Baseline er kvalitet, komfort og klassisk design. Sammenligne sofaen Tub med en sky av dun eller en skummende krus øl. Jens Juul Eilersen har skapt en gigantisk sofa badekar, som er en orgie av mykt skum, dun og puter. Tub er den kuleste og mykeste sofa ennå i Eilersen univers av flytere.


Handle online og få varene dine levert, eller avhent i Illums Bolighus. Opptjen i bonuspoeng på alle dine kjøp - tilmeld deg Illums Bolighus Noi dag! Ekornes ASA er den største møbelprodusenten i Norden og er produsent av Ekornes, Stressless og Svane møbler. Hjellegjerde er en ledende norsk møbelprodusent.


Med design inspirert av tradisjoner, norsk natur og historie ønsker vi å skape trender for fremtiden. En sofa er et møbel med lang leveti og valget av sofa skal du være fornøyd med på lang sikt. Hos oss skal du finne en sofa som passer akkurat hjemme hos deg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg