fredag 3. mars 2017

Lysfat kremmerhuset

Lykter og lysfat er med på å skape et innbydende og koselig hjem. Vi har et variert utvalg av forskjellige lysfat , brett og lykter i ulike størrelser og former, slik at du kan velge det som passer din stil. Plasser gjerne lykter med levende lys i ulike størrelser på et brett for å skape et blikkfang, og en lun og koselig stemning i ditt hjem.


Du kan enkelt dekorere lysfatet etter din stil, gjennom å endre ut i fra sesong, nye favoritter og det som ellers inspirerer deg. Meld deg inn i vår kundeklubb og få gode tilbud. Følg oss gjerne på sosiale medier!

Du handler alltid trygt hos Kremmerhuset ! Sort metallbrett som kan brukes til så mangt, som servering, lysfat , pynt eller oppbevaring. Fatet har et lekkert, moderne og stilrent design. Potteskjuler kommer i butikk i september, lykt i oktober. Oddhild Gården Kreativ leder i Kremmerhuset.


Vaser og blomsterpotter. Søk i nettbutikken: Telysestaker og lysfat. Dette flotte lysfatet er laget av polystone, som er sementmasse blandet med knust stein.

Du kan kjøpe lysfat bjørg hos Kremmerhuset Ting Sånt. Stort utvalg av interiør som blomsterpotter, maleri, bilder, speil og lysestaker i ulike farger og materialer. Innred hjemmet ditt med vakre gjenstander og skap ditt. Alt du trenger å gjøre for å være med i trekningen er å like siden til Kremmerhuset og LindaSkaret. Lysfat - Finn firmaer, adresser, telefonnumre.


Husk å kommentere dette innlegget når du har gjort det, slik at du blir med i trekningen #128536; Vinneren trekkes fredag 22. Nettstedet vårt benytter informasjonskapsler for å garantere den beste brukeropplevelsen. Ved å fortsette å benytte nettstedet, godkjenner du bruken av. Et lysfat kan også brukes som en del av et stilleben. Et stilleben kan piffe opp et ellers litt kjedelig rom.


Et tips er å plassere detaljer i ulike nivåer og materialer. Noe annet man kan tenke på når man skaper stilleben, er å holde seg til samme fargeskala, men at én detalj får skille seg ut litt ekstra. Middagstallerken, Rosendahl. Kitch’n Dyptallerken, Rosendahl. Vil du holdes oppdatert på interiørtrender?


Motta eksklusive tilbu inspirasjon, interiør- og trendtips på sms og e-post. Lykt, serviettholder og lysestaker fra Casa Interiør, trebrett og glassklokke fra lokal interiørbutikk, engel fra Kremmerhuset og servietter fra Green Gate. Til venstre Victoriafatet fra Casa Interiør med seks lysestaker som også er fra Casa Interiør.

Her er litt mer sommerslige lysfat. Prøv deg frem med lys i ulike farger og fasonger, bruk lysestaker eller lykter og kompletter med dekorelementer som stein og andre naturelementer, bilder eller blomster, og tilpass enkelt etter sesong og anledning. Hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt innebærer det at du samtykker til dette.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg