fredag 3. mars 2017

Kleppe space bord

Rimelige bord til restaurant, hotell, café og bar. Alt du trenger av utemøbler til restaurant og hotell. Se vårt store utvalg her! Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager.


Kjøp bord hos Trademax.

Alltid lave priser og et stort utvalg! Her finner du et bredt utvalg av bord til forskjellige anledninger og rom. Moderne designprodukter med høy kvalitet.


Du får det bedre når du har det fint hjemme. Finn ditt nærmeste varehus. Vi har Skandinavias største utvalg av sofabord. Se alle våre modeller her. Space _126x70_hvitoljet_eik.


Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.

Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Kleppe Møbelfabrikk er en tradisjonsrik møbelfabrikk i Hardanger med skandinavias største utvalg av sofabord. Importerte bord , spesielt fra Asia, har g jerne en mer varierende overflatebehandling og styrke enn bord som er produsert ved vår fabrikk i Øystese.


Vi benytter i hovedsak barskog og løvtre av europeisk og amerikansk opp­hav. Bord ­ platene kan være av heltre eller finér på en fiberplate. Vi har et stort utvalg av interiør, møbler og utstyr til fantastiske priser. Stol, bord , inngjerding, sofa og mye mer.


KLEPPE MØBELFABRIKK HAR SKANDINAVIAS STØRSTE UTVALG AV SOFABORD – Solid håndverk med lange tradisjoner Med en genuin interesse for bord og stor vekt på produktutvikling, tilbyr vi en fremragende bredde av designstiler, tresorter, materialvalg og fargekombinasjoner. Vi har en rekke ulike sofabord i forskjellige materialer, former, farger. Med det rette skrivebordet får du en arbeidsplass der det er enklere å jobbe, studere eller drive med hobbyer. Vi har mange forskjellige skrivebord til hjemmebruk. Det betyr at du raskt og lett kan finne et bord som passer akkurat ditt hjem og din innredning.


Vi har samlet sammen et variert utvalg av modeller. Du finner runde bord , ovale bord , firkantede bord og rektangulære bord. Vi tar forbehold om at skrivefeil eller tekniske feil i tekst, priser og bilder kan forekomme. Et nytt sofabord kan gi et nytt uttrykk i stuen din.


Før du besemmer deg for sofabord bør du tenke hvilken fasong og hvilke materialer som passer inn i din stue. Bohus har sofabord i alle mulige ulike størrelser, fasonger og farger slik at du enkelt skal kunne finne et sofabord som passer perfekt i din stue.

Skrivebordene våre har smarte funksjoner som gjør det enkelt å arbeide på dem, som luftventilasjon rundt PC-en og smarte oppbevaringsløsninger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg