fredag 31. mars 2017

Henge opp bilder uten ramme

Henge opp bilder uten ramme

La bildene dine få den oppmerksomheten de fortjener. Bestill fra fotoknudsen! Vi har et stort utvalg design tilpasset livets viktigste øyeblikk. Last ned appen og bestill.


Hvis pakken ikke kommer frem før jul, får du pengene tilbake! Beskytt bildet fra sollys med UV-resistent glass. Få ekspertråd om å velge riktig ramme. Stort utvalg av Rammer.


STAS systemer for bildeopphenging. Med våre forskjellige systemer for bildeopphenging kan du henge opp veggdekorasjonene raskt og enkelt. Finn ut mer og la deg inspirere. Ikke noe glass, heller ikke ramme i ytterkant. Eventuelt har andre lure løsninger til hvordan man kan henge opp fotokopier uten ramme og på en måte som ser litt penere ut enn heftemasse?


Henge bilder på vegg uten rammer Nyeste. Du kan også sette bilder på en bildelist. Husk: Sollys kan falme bilder over tid. Skal du henge opp bilder i solrike rom bør du velge museumsglass. Det gir bildet den optimale beskyttelsen mot UV-stråler.


Grafikk og andre trykk skal ikke ha sollys, men du kan henge maleriene i dagslys, de tåler det. Har du bilder med glass foran motivet, blir det mye reflekser fra dagslyset og dermed vanskelig å se motivet. Flere tips til bildeoppheng.


Har du mange bilder som skal henges opp , velg gjerne ensfargede vegger. Men i andre rom i boligen er det mer vanlig å bytte ut veggdekorasjonene etter hvert. Det kan være barnerom, kjellerstuer, musikkrom og annet hvor brukerne ikke er har det samme årelange perspektivet. Hvis du er engstelig for å få represalier for evnt hull etter spiker osv, få det med i leiekontrakten hva du kan og hva du ikke kan ( f eks , kan bruke stifter,spiker osv, men ikke ekspansjonsskruer (lager stygge,store hull) ). Hvis man leier ut, må man vel ta med at leieboer ønsker å henge opp bilder. Så har vi flyttet inn i en studentbolig, og det er ikke lov å spikre i veggen.


Hvordan i alle dager kan jeg henge opp bilder da? Henger du opp bilder med en rett under- eller overkant blitt utrykket ryddig og rent. Har du bilder i mange ulike størrelser kan du ta utgangspunkt i et indre kryss samler komposisjonen selv om ytterlinjene ikke er rette.


System for å henge opp bilder uten ramme. Da får du automatisk en rett underkant og kan bytte eller endre utstilling etter humør uten å bekymre deg for veggen. Var på et museum i dag og der var bildene strukket over en slags H- form dvs.


Tror neppe jeg ville ha brukt tapen på tapet, for å si det sånn – for det er sterke saker ;-)! Tror det finnes et eget fjerningsmiddel også :-)! Ideer for bildeopphenging – Heng opp bildene dine uten spiker! På en relativt liten plass, kan et stort maleri øke romfølelsen. Alle lerretsbilder til barn kan bestilles med eller uten ramme og fås i en rekke ulike størrelser.


Henge opp bilder uten ramme

Vil du gi rommet et enda mer lekent uttrykk, kan du eksperimentere med ulike måter å henge opp bildet på, for eksempel med tape i hjørnene. I magasinet vårt finner du flere kreative tips til barnas rom. Enten du skal henge opp et enslig bilde over nattbordet eller lage en bildevegg over skrivepulten, så er det mye enklere enn du tror å få bildet på rett sted.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg