mandag 27. mars 2017

Bordstabletter marmor

Hos Hemtex hittar du bordstabletter i en mängd färger. Runda och rektangulära. I plast, textil eller jute. Köp din bordtablett online i vår webbshop.


Bordstabletter är också väldigt lätta att hålla rena.

Har du tabletter av tyg går de utmärkt att tvätta i maskin och tabletter av plast går att spola av i diskhon. För dig som gillar härliga mönster finns det mängder av grymma bordstabletter från bland annat finska Marimekko och svenska Design House Stockholm. Bordsunderlägg, tallriksunderlägg och bordstabletter är olika namn på en och samma sak: ett hårt eller mjukt underlägg som placeras på bordet, under tallrik och bestick.


En del rymmer även glaset. Silikon, linne, denim, läder, naturgummi, majsblad. Uppdatera dukningen med nya underlägg och bordstabletter.


Du köper enkelt snygga underlägg och bordstabletter i vår butik online.

Vi erbjuder också fina glasunderlägg för alla tillfällen som gör dukningen komplett. Välkommen att välja dina favoriter! Jo jag kom på att de där underläggen som vi ibland har på bordet liksom lite har gjort sitt.


Dessa fantastiska och exklusiva naturstenar ger en oerhört lyxig känsla vid middagsbordet. Dem förgyller och lyfter fram middagen med stil och klass! En middag som gästerna sent kommer att glömma. Italiensk Carrara Marmor (C) som är noggrant rakskuren och fasettslipad. Du finner även borstabletter i marmor och plåt och klassiska linnetabletter från Himla som är snygga att matcha med andra dukar och löpare i linne.


Här hittar du alla våra bordsunderlägg i olika material, färger och former! Med bordstabletter skyddar du inte bara ditt bord från spill, utan ger det även färg och värme. Snygga bordsunderlägg gör det enkelt att få till en snygg dukning både till vardags och till fest. Hos JYSK hittar du allt från bordstabletter i plast till runda bordstabletter i olika storlekar. Hitta dina bordstabletter online!


Det är nog ingen som applåderar av glädje när glaset spills ut och drickan flyter ut över det nya bordet. Eller när maten från den goda soppan skvätter ut från tallriken och förstör det fina ekbordet.

Nej, alla kan vi spilla. Välj bland bordsunderlägg och tabletter i olika mönster och färger. Blommande tulpaner, eleganta kartmotiv och elefantmönster är några av de klassiska mönsterbilder som återfinns på Svenskt Tenns underlägg, glasunderlägg och bordstabletter. De enfärgade produkterna finns i många olika, vackra färger. Komplettera din bordsdukning med våra bordstabletter och glasunderlägg.


De finns i många varianter med alltifrån glittrande paljetter, fantastiska tryck och rika strukturer – enkla att matcha med våra dukar. Holmen – Underlägg 43x30cm Vit Marmor. Skydda bordet med våra bordstabletter och dukar. Pappersytan tål upp till 100°C.


Hoppa till innehållet. Eftersom underläggen främst används för att hålla bordet eller duken så rena som möjligt under längre ti bör du särskilt tänka över vilket material bordstabletterna ska vara gjorda av. Vi som startade företaget har många års erfarenhet inom möbelbranschen och är genuint intresserade av inredning. På vår hemsida har vi valt att presentera en.


Hos Chilli finner du Köksunderlägg i hög kvalitet till bra pris – Köp från endast kr. Handla heminredning online. Stor utbud av mattor, gardiner i sammet, påslakan i linne, inredning och lampor från välkända varumärken.


Fri frakt till butik!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg