torsdag 2. mars 2017

Minidrivhus med varme og lys

Vi gir deg gode gartnerråd og veiledning slik at du lykkes med dine blomster og planter. Finn ditt nærmeste hagesenter her! Drivhus til rimelige priser! Over år med fornøyde kunder.


Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Alltid stort utvalg og god service.

Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Her finner du et utvalg minidrivhus for kultivering av spirer og stiklinger. Minidrivhus gjør det enklere å holde luftfuktigheten oppe. Det er spesielt viktig i begynnelse av kultiveringen, før planten har utviklet røtter. I denne perioden absorberer plantene vann fra luften, gjennom bladene.


Giver optimale vækstbetingelser for mindre planter. Kelvin - med ideel lys spektrum for planter. Spirebokser og plantekuvøser i forskjellig utførelse, størrelse og kvalitet.


Perfekt for stikling og forodling.

Hvorfor: Disse plantene elsker lys og varme , og som med tomater. Du kan også bruke minidrivhus. Om du sår frø på vinteren så pass på at du har et tilrettelagt plass for småplantene, dersom de får for lite lys så blir det. Hvorfor ikke lage et innendørs minidrivhus , og friske opp hjemme med.


Lyset og temperaturen er bedre tilpasset. Vekker du dem tidlig nok, og holder plantene i øra med nok lys og vann, kan du. Den norske sommeren er kort, og mange sommerblomster og grønnsakplanter trenger derfor forkultivering innendørs for å rekke å blomstre i. Basilikum vokser bedre i drivhus ettersom den behøver en beskyttet plass, varme og lys.


På lager Alle priser er eks. Abonner på vårt nyhetsbrev med nyheter, tilbud og kampanjer. Vegger og gulv er også tykkere enn i et vanlig minidrivhus og vil bidra til mindre temperatursvingninger enn i noe annet minidrivhus. Vitopod har en av markedets mest nøyaktige termostater, og har vunnet flere tester blant forbrukerne. Vitopod er tilgjengelig i singel og dobbel lengde, med og uten varmeelement og termostat.


Det indebærer van lys og lidt varme. Det er ikke altid lige de vilkår vi har her i Danmark, hvor vi sjældent rammer rigtigt forårsvejr før april. Det er der mange af os amatør-gartnere der ikke helt kan forlige os med , og derfor kan vi vælge at kickstarte plante-sæsonen med hjælp fra et minidrivhus.


Måk vinteren ut av hodet med enkle veksthus inne. Millioner av ivrige frø i poser og esker venter på å ristes våkne til våryr spiring av sommerhungrige hagesjeler. Så du har ennå god ti og det er ikke lurt å starte for tidlig, for frøene må ha lys i forhold til temperatur.

Blir det for lite lys og for varmt inne, får du lange tynne planter, forklarer han. Det går an å kjøpe LED- lys for å bøte på mørket, og spirebokser kan settes i rom som ikke er så varme. Mat og Hage v il tilby -etter beste evne- naturlige, økologiske og miljø riktige varer til hage såvel som rene pro dukter til mat og kjøkken. Vi vil jobbe hardt for opprettholde førsteklasses service, god kvalitet i alle ledd og skape trygghet for våre kunder. Moderate strømpriser og god kunnskap om lys og plantevekst er et viktig konkurransefortrinn for norske gartnerier.


Jeg skal ha huset oppvarmet om vinteren, og på våren skal jeg drive småplanter. Jeg skal isolere med bobleplast, og grunnen under huset er isolert. Da trenger jeg lys og varme : Lys : Hva slags lys trenger jeg (kom gjerne med konkrete forslag ). Kan jeg ha lamper hengende i mønet i midten av huset, eller bør jeg ha lys direkte over. Veldig enkelt og greit, men kanskje ikke det mest estetiske innslaget. Hvis du dyrker skjønnhet og estetikk mer enn nytteplanter, finnes det en rekke varianter som lar deg følge med på trenden.


Et minidrivhus fra Ikea, for eksempel, gir en liten smak av hjemmedyrking, uten at du behøver å få skitt under neglene. Lys og Varme AS er ledende leverandør av totalentrepriser innen sterk- og svakstrøm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg