tirsdag 28. mars 2017

Male hus utvendig temperatur

Presise og raske termometer for måling av feber. Tvert imot, både hus , terrasse og hagemøbler kan med fordel rengjøres på regnfulle dager. Du er heller ikke særlig avhengig av varmt vær for å male. Våre eiendomsmeglere kan merke stor forskjell i interessen på f. Uansett om du skal selge eller ikke, bør du male huset ditt utvendig med jevne mellomrom. Sommeren har kommet tilbake over store deler av landet.


Finvær og temperaturer rundt grader er ikke bare perfekt for alle som har lyst til å lufte sandalene en siste gang før de stues på loftet, men også for deg som ikke har fått gjort så mye med hus og hage som du ønsket i sommer på grunn av det våte været. Hva er laveste temperatur man kan male hus utvendig i? Varierer dette fra malingstype til malingstype? Må det ha vært x dager med temperatur over y grader før man.


Blant annet kan temperaturen bli for lav før malingen er herdet , underlaget er kanskje ikke tilstrekkelig tørt og det kan begynne å regne eller komme kveldsdugg før malingen er herdet. Male utvendig hus om vinteren. La veggen få et par timer i sola før du maler slik at overflaten har grei temperatur og er tørr og fin. Når det er store temperaturforskjeller mellom dag og natt, blir det dugg ute. Dugg på en nymalt vegg vil gjøre veggen matt, og denne duggmattingen får man ikke bort med mindre man maler over på nytt.


Alle ekspertene er enige om at det er helt essensielt å være oppdatert på værmeldingen dersom du skal male eller beise utendørs nå. Værmeldingen bør sjekkes både med tanke på temperatur og fuktighet. Når du skal male huset bør du tenke over hvilken farge du velger. Et hus er sjelden et bygg i ensom majestet. Du må ta hensyn til naboer og kulturlandskap.


Farger som grønt og blått bør du unngå fordi det skandinaviske lyset vil forsterke fargene. Rødt er en populær, men vanskelig farge. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Vi i Majoren har dyktige malere som hjelper deg med inn- og utvendig maling i Oslo, Akershus og Østfold.


Om temperaturen er under grader hele døgnet på vinteren, så bør du ikke male utendørs. Skal jeg male huset utvendig ? Jeg vil gjerne se effektene av malerfirmaets arbeid. Hvordan å male hus i oslo, kjenner noen et malerfirma? Problemer med luftbobler på ytterveggene av huset.


Vi skal male huset i sommer. Siden det er minst år siden sist gang huset ble malt utvendig av en tidligere eier, er det på tide å svinge penselen igjen. De som har greie på både maling og hus , anbefaler at huset vaskes en gang i året. Det har ikke vi gjort, så det må derfor til en grundig vask før vi kan sette i gang med å male.


Våre tekniske eksperter i kundeservice besvarer daglig spørsmål fra dere kunder om hvordan male , hvilke produkter man skal benytte og gir mange gode råd og tips. Derfor tenkte vi, nå som sesongen for å male utendørs er godt i gang, at det var en god idé å vise dere svarene på noen av de vanligste spørsmålene her. Planlegg malingen, slik at du har en godværsperiode foran deg når du skal male. Da får du rask tørk, og best resultat.


Lyse farger tørker på ca. Stekende sol er vel heller ikke bra når du skal male ? Er det kaldere, tar det litt lenger tid. Vel, malingen kan tørke fort og ujevnt, og bli skjoldet. Men det er jo få ting som er så koselig som å male i solskinn med bar overkropp og solbriller!


Hvorfor skal vi ikke male sent om kvelden? Det er jo fristende, smiler Nilsson.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg