torsdag 23. mars 2017

Forstørrelsesspeil bad

Med og uten lys, batteridrevne og elektriske varianter, og forstørrelsesspeil fra og helt opp i ganger førstørrelse. Ifö forstørrelsesspeil er en kombinasjon av stilig design med høyeste kvalitet. Se også andre Ifö produkter. Inkludert i Vedum speilskap Plus og Flow. Vi hos glassoginterior.


Speil, speil på veggen der! Gi badet ditt et løft med ett av våre lekre speil for bad. Våre baderomsspeil er testet for å tåle svært fuktige omgivelser og kan brukes til mer enn å se nøyaktig hvor lipglossen skal.


Med et speil med lys vil du ikke bare kunne se deg selv bedre, men det vil også gjøre hele badet lysere. Våre speilmodeller med lys er et opplagt valg for deg som har et bad uten dagslys, eller som bare gjerne vil ha den optimale belysningen for å sette inn linser og legge på sminke. Med innebygd lys i speilet behøver du ikke plassere lamper ved vasken, noe som kan være med på å gi et enklere og renere uttrykk. Det finnes mange typer sminkespeil.


Forstørrelsesspeil bad

Kanskje et berøringsfritt sminkespeil med LED-lys som slås på automatisk ved hjelp av en sensor og som i tillegg har 10x. Et sminkespeil med lys og forstørrelse gjør jobben enklere når. Gode oppbevaringsløsninger er avgjørende for å skape en avslappende atmosfære på badet. Derfor har vi et stort utvalg vakre kurver, hyller, smykketre og sminkeoppbevaring. Våre hengekurver er perfekte for små bad fordi de gir ekstra lagringsplass uten at det går på bekostning av gulv- eller overflate areal.


Lave priser og rask levering på baderomsprodukter. Se vårt enorme utvalg nå! Mange alternativer i dusjløninger. Mega stort utvalg av badekar.


Lekker design, nyskapende detaljer og gjennomtestet kvalitet. FORSTØRRELSESSPEIL GIR FULL KONTROLL PÅ DETALJENE. Andre ganger er det viktig å få med seg helheten. Et forstørrelsesspeil gjør at du ser absolutt alt, og detaljene kommer ekstra godt frem i lyset.


Forstørrelsesspeil med unik, patentert lysteknikk som simulerer naturlig dagslys. Det sterke lyset og det førsteklasses speilglasset gir et realistisk speilbilde uansett hvor du befinner deg. Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg! Kontakt oss gjerne om du har spørsmål.


Forstørrelsesspeil bad

Bestill et sminkespeil i dag! Sminkespeil med belysning, oppbevaring og et avtakbart minispeil med 10x forstørring! Egnet til bruk i våtrom siden den tåler vann. Testet og godkjent for bruk i baderom. Firenze veggmontert barberspeil Et speil som kan brukes som et barberings- eller sminkespeil laget av et speilglass av høy kvalitet som er omsluttet med en solid.


Takk for din reservasjon! Du vil bli varslet på SMS og e-post når bestillingen er klar til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg