tirsdag 28. mars 2017

Prismegrønn jotun

Prismegrønn jotun

Marine, Protective and Powder Coatings. En grønnaktig grå tone. En dus grønnaktig blåtone. Litt mystisk, men svært vakker.


Prismegrønn jotun

Også dette er en farge som vil skifte litt mellom å se noe mer grålig ut. Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg. Oslo vil også fungere til en rekke gråtoner og beigefarger. Find din yndlingsfarve blandt de smukke LADY indendørs farver fra Jotun. Pauls Blue vokser på deg.


Det er en virkelig vakker og spennende farge. Dette hintet av grønt gjør den liksom litt særegen og spesiell. Altså en grønnaktig gråtone.


Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd. Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler. LADY er Norges ledende interiørmaling og setter standard når det gjelder innovasjon på produkt og farge. LADY gir deg den perfekte finish og er alltid først ute.


Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. Vi tente umiddelbart på ideen, forteller Lisbeth Larsen, fargesjef i Jotun. PAULS BLUE, samt bildene fra Frama sitt designstudio! This color has an approximate wavelength of 4nm.


Prismegrønn jotun

Noen vil oppleve denne fargen nesten som gul. Den er frisk og leken itonen og evner å tilføre rommet et friskt pust. Alle Jotun -produkter har en unik fargeresept for at ferdig blandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig farge-gjengivelse ved bruk av Jotun -produkter.


Vi ønsker deg en strålende Mai og lykke til. Jotun produserer kun malinger som selges som LADY, Sens eller Jotun. Maler du med Jotun farger i Jotun maling (blandet over Jotun blandemaskiner) har du en trygghet for at fargen blir slik den blir fremvist i fargekartet og på våre fargeprøver. Det kaller vi Jotuns Fargetrygghet. Her kan du lese mer om Jotuns bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan endre innstillingene.


Jeg har akkurat malt en vegg i stua i Prismegrønn. Jotun Sens er vår helsemaling, den er utviklet for allergikere og astmatikere og godkjent av NAAF. Sens kan ikke blandes i det helt mørkeste fargene.


Detaljer i treverk som panel, lister, vindu, dør, karmer, kjøkkenfronter og møbler males med LADY Supreme Finish.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg