mandag 27. mars 2017

Hvordan lage matt neglelakk

Gratis frakt, rask levering og dagers returrett. Stort utvalg av neglelakk , produkter til hender og negler, og mye mer! Nordens største skjønnhetsbutikk på nettet innen parfyme, hårpleie, hudpleie og makeup.


Hvordan lage matt neglelakk

Fri frakt over 499kr. Autorisert forhandler. Ta vare på deg med skjønnhetsprodukter fra Eleven. Handle raskt og trygt på nettet. Unngå søl med denne smarte fingerholderen til neglelakken din.


Matt neglelakk kan være vanskeligere å påføre. Derfor bør du sørge for å ta ekspertenes råd som er nevnt over. Spesielt å file over neglene og bruke bunnlakk er viktig. This video is unavailable.


For det første, for å bruke matt neglelakk alene, trenger du ikke å ha profesjonelle ferdigheter. For å gjøre dette, bare les vår informasjon om hvordan du velger og bruker verktøyet. Ved påføring er det imidlertid viktig å være forsiktig for at stoffet skal bli jevnt påført neglens overflate. Populær på rullebaner og i moteblader, er matt neglelakk tilgjengelig i en regnbue av farger. Men å finne en klar neglelakk som gir styrke uten glans kan være dyrt.


Når også dette laget er tørt, legges det en top coat (overlakk). Denne kan være blank eller matt. Tørketiden kan variere fra ti minutter til én time. Når du får lagt vanlig neglelakk hos en profesjonell behandler, kan det ikke garanteres hvor lenge lakken vil vare.


Hos noen holder den seg fin i én til to dager, hos andre i opptil en uke. Ved å lage en rutine hvor du skal vise frem neglene dine blir du mer bevisst på bitingen. Når du har fine negler og i tillegg må vise de frem hver uke, vil det hjelpe deg med å bryte uvanen, sier Forbergskog.


Har du svake negler er det begrenset hva du kan gjøre for å forsterke neglene som har grodd frem, annet enn med lakk eller gel. Flotte eksempler på matt neglelakk vist i bildet nedenfor, legemliggjøre den villeste fantasi av spiker kunstnere og vise uventede variasjoner i klassisk manikyr. En neglelakk pensel er en type liten børste som brukes til å lage nail art.


Disse børster er vanlige manikyr verktøy blant fagfolk, men private kunder kan kjøpe og bruke dem også. Lage svært skarpe vinklede trekanter med tape og plassere dem på pekefingeren som vist. Likeledes skaper en konstruksjon for tommelfingeren. Nå, male over bånd sjablonger du nettopp opprettet med brun neglelakk. Vent et minutt eller så for neglelakk tørke litt og deretter fjerne tapen forsiktig.


Du har selv en morsom manikyr! Men tilbake til hvordan du kan bruke øyeskygge – eller rouge, for den saks skyld – til å lage neglelakkfargen du ønsker deg. En flaskekork eller noe annet lite å blande produktene i. En tannpirker eller liten pinne til å røre med.


Enkel og vakker dekor på glass med neglelakk. Alt du trenger er en bolle med vann og neglelakker i vårlige farger. Eller du kan benytte anledningen til å bruke opp restene av neglelakkene du har spart på. Dette er superenkelt å lage og passer like godt for store og små. Hvis du elsker en neglelakk farge, men hater sin stripete vassen formel kan du endre formuleringen med xantangummi pulver, som kan kjøpes på noen naturlig mat butikk.


Hvordan lage neglelakk tørr raskere Å ta vare på neglene dine med klart eller farget neglelakk kan føles bra. Men for noen mennesker blir fordelene ved en DIY mani oppveid av den tiden som er nødvendig for at polsken skal tørke. Du kan også pynte påskeegg med marmoreingsteknikken. Husk å abonnere på Kreative Ideer for flere. Velstelte negler er alltid en vakker detalj som forgyller dagen.


Er neglelakken gammel og tykk kan det bli vanskelig å få fint mønster. Neglelakk for enhver anledning! Bland ut neglelakken med litt blank neglelakk , eller med noen dråper neglelakkfjerner så den blir mer tyntflytende.


Kruset bør dessuten håndvaskes, det spørs om neglelakken tåler oppvaskmaskin. Se hva årsaken kan være og hvordan du kan fikse det! Vi guider deg til hvordan du kan legge en feilfri neglelakk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg