fredag 24. mars 2017

Listverk coop

Listverk coop

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Vi har det du trenger. Maxbo har alt av listverk. Velegnet til det meste av. Buede og elegante linjer.


Listverk coop

Farger som spenner fra det diskrete til det markerte. Gnistrende flott finish og spennende kombinasjonsmuligheter. Finis representerer noe helt nytt innen listverk , og gjør listene til aktive interiørdetaljer i den moderne boligen. Bak markedets mest elegante lister står den anerkjente designeren Hareide Design. Stort utvalg av listverk fra kvalitets leverandører.


Gulvlister, taklister, utforinger og mye mer. Betal mindre for hoteller, leiligheter, hytter og hus med vår Prisgaranti. Sammenlign matkort og søk direkte.


Listverk coop

Få rabatt hver gang du går til butikken - Skaff matkort. Tre er et ærlig materiale og kan varieres i det uendelige. Glattkant er en 4-sidig glatthøvlet list med mange bruksområder, som f. Byggekontoen er for privatpersoner, og bedriftskortet er for bedrifter og lag. Trenger du hjelp til oppussingen? Sinnasnekker’n, som kan hjelpe deg på veien.


Taklister, gulvlister, vinkellister og karmlister. Glatte og moderne eller med elegante profiler. Listverk og foringer. Våre foringer til dør og vindu produseres i hvitmalt heltre eller MDF. Foringer i heltre kan også leveres ubehandlet.


Listverk coop

Se hele vårt sortiment. Hos MAXBO finner du et utvalg av taklist til overgangen mellom vegg og tak. Kjøp på nett eller i butikk. Deco listverk for tak, vegger og gulv.


TV ARS GARANTI PA ALT LAGERFORT LISTVERK FRA MOELVEN. Hvorfor er det da ikke tilfelle? Er det da ikke misvisende skrive at det er på alt listverk ? Vi i XL-BYGG er så glade i tre at vi kaller oss treskaller – og er stolte av det! Kom til oss for en skikkelig fagprat enten det gjelder tre.


Det ser ut som om du är vid denna butik. Det stämmer Välj en annan butik. Vill du spara denna butik? Coop Forum Uddevalla.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg