fredag 10. mars 2017

Sengesett sateng

Sengesett sateng

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Vi har sengetepper for enhver seng. Se hele sortimentet her!


Sengesett sateng

Norges største utvalg av design for ditt hjem. Vakre sengesett i sateng. Her finner du satengsengesett til enkeltdyner, dobbeltdyner, ekstra lange sengesett og King Size satengsengesett.


Derfor vil du garantert finne et sengesettet i sateng som passer din stil og ditt soverom. Våre sateng sengesett i Prime-serien har en trådtetthet på 3TC, hvilket gir høy kvalitet og er meget behagelig å sove i. Fordi alle våre sengesett er øko-tex merket, inneholder økologisk bomull samt at flere er svanemerket, er de også meget slitesterke og holder vask etter vask. Satin er fremstilt av kjemmet garn av beste kvalitet. De tynne langfibrede trådene i kombinasjon med veveteknikken gjør at vi får den optimale glansen som er. Alle sengesett er Oeko-Tex sertifisert som er din garanti for en ren natts søvn.


Sengesett sateng

I tillegg er sengetøyet utviklet med komfort og varighet i fokus - det betyr at du får et sengesett som du kan være glad i lenge. Når vi snakker om kvalitet på sengesett , så mener vi kvalitet i hver eneste tråd. Sengetøy av ypperste kvalitet.


Velg mellom flanell, sateng , krepp og lin. Kjøp i vår nettbutikk. Her hos oss finner du et stort utvalg av sengesett fra Høie, Gant, Rikki Tikki og Turiform. Se salgsvarene og kjøp her!


Akkurat nå er følgende farger populære - Bl. Cellbes på Internett og på postordre! Gjør det enkelt og kjøp matchende sengetøy i sett. Liker du det enkelt og rent på soverommet har vi ensfargede sengesett i hvitt og grått sengesett.


Dersom du er litt mer fargesprek har vi mønstrede sengesett og sengesett i knalle farger. Sateng er en vevemetode som gir en ekstra glanset overflate, med en mattere bakside. Chambray kan minne litt om dongeri, der blå og hvite tråder er vevet sammen i twill (vevemetode). Oxford er en annen vevemetode som er kjent fra skjorteverden, og det finnes ulike varianter.


Sengesett sateng

Jernlogo trykket på begge sider. Handle enkelt online hos ellos. Behagelig sengesett er alfa omega for en god natts søvn.


Vi mennesker tilbringer omkring en tredjedel av livet vårt i sengen, det er dermed viktig å disponere den tiden på en komfortabel måte. Ved å kjøpe sengesett her hos oss online, kan du spare mye penger. Du finner sengetøy i 1 bomull, 1 bomullssateng, 1 flanell og microfiber. Vi fører et bredt sortiment av sengetøy av høy kvalitet med dynetrekk i alle norske størrelser. Sateng kan veves av bomull, polyester, nylon, ull eller lignende.


Ofte benyttes standarder til produksjon av undertøy, sengetøy, brudeplagg eller selskapsklær. Sateng består ofte av en blanding av flere stoffer, men det vanligste er at det består av mest bomull eller silke, altså bomullssateng og silkesateng.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg