fredag 17. mars 2017

Lekemat til barn

Kaker, konfekt, pizza og kebab- Alt til lekekjøkkenet får du her! Og selvsagt har vi blant alt dette noe til de små. Det er en grunn til at klassiske leker aldri går av moten, de appellerer til både barn og voksne.


Trelekene tåler mye lek og barna elsker dem. Leker i tre som lekekjøkken, lekemat i tre, pedagogiske spill og byggesett i tre, kulebaner i tre, leker i tre til de minste, togbaner og togsett i tre.

Barn elsker rollelek, og for mange er den ultimate leken et lekekjøkken i tre med forskjellig tilbehør som man også finner på foreldrenes kjøkken. La barnet utfolde seg på kjøkkenet, i trygge omgivelser, og la dem diske opp med spennende retter til venner og familie. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer.


Norges største leketøykjede! Extra stort utvalg til extra lave priser Å selge kjente varer til en lavere pris. Billige leker på nett.


Med kostymer, utkledningstilbehør, lekekjøkken, lekeverktøy, lekemat , lekesminke, kan du gjøre barnas fantasiverden mer virkelig.

Barn elsker å herme voksne, og går gjerne helhjertet inn i både matlaging og husrengjøring som en del av leken. Vi har massevis av flotte leker til miniatyrhjemmet, som lekekjøkken, rengjøringsutstyr, møbler og mye mer! Alle små kokker trenger både utstyr og lekemat i tre til kjøkkenet sitt og hos oss finner du lekemat med utrolige detaljer og kreative uttrykk. Lekemat og annet utstyr til de minste. Vi har alt fra kaker, grønnsaker og pasta, til vaffeljern, brødrister og alt annet som hører hjemme på et velutstyrt og moderne kjøkken.


Vi mener lekemat og helst lekemat i tre. Dette er ikke bare et ekstra produkt vi fyller hyllene våre med. Vi har en mening og en tanke bak alt vi har i hyllene våre. Meningen med lekematen er at barn skal kunne utfordres og utvikles via kreativ lek.


De små tar hele tiden til seg ny kunnskap, mens nysgjerrigheten bare blir større. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Kjøkkenforkle til barn - Sass and Belle Enhjørninger Rosa.


Finn Beste Pris På Alle Dine Varer. Ett flott sett med lekemat fra MelissaDoug. Nordens ledende nettbutikker for barnefamilien med alt til alle barn.

Her er det mye lek og. Det er kun kort tid at barn vil leke så nærme de voksne så finn en plass og nyt at du ennå kan være med i leken. Leter du etter lekemat kan du finne det i en egen kategori under.


Om barna går rundt med et ønske om å lage mat så har Extra Leker et stort utvalg kjøkken relaterte leker som lar barna bruke fantasien og kreativiteten til det fulle! Så kan foreldrene komme og bestille de de måtte ønske utfra ismenyen som følger med. Barna setter sammen ulike typer is.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg