torsdag 7. juli 2016

Skigard montering

Det samme gjelder for vanskelig grunn, slik som sprengstein, pukk, osv, samt montering på områder med helling over grader. Prisene gjelder ved montering av skigard maks. Kostnader til overnatting og diett faktureres etter nettopriser. Skigard med sveg og granstaur. Dette er den tradisjonelle skigarden.


Denne består av seinvokst granstaur, skived kløyvd gran og bjørkesveg forsterket med galvanisert ståltråd som bindingsverk.

Ved bruk av disse materialene får du en skigard laget på den gamle måten og av 1 naturmaterialer. Husk, skigard er det mest miljøvennlige gjerde-alternativet som finnes. Ta noen enkle forhandsregler før montering.


Unngå å montere skigard kryssende i bratt terreng der det erfaringsmessig er mye snø. Unngå høye skigarder i områder med mye snø. Det finnes to monteringsmåter – det kan flettes med ståltråd eller flettes med gråselje og forsterkes med ståltråd.


Skiene blir buntet i pakker som inneholder virke til meter skigard. Granstauren er senvokst og kommer fra karrig skog høyt over havet.

Stauren tas fra nedre del av små grantrær som vokser i høy skog, og er derfor spesielt hard og motstandsdyktig mot råte. Noris produserer skigardemner for salg direkte til kunde eller vi kan være behjelpelig med å sette opp skigarden for deg. Her viser Einar og Kent hvordan. Vi produserer skigard med trykkimpregnert staur og seinvokste skier fra skau i Brumunddal.


På småbruket Lillehovde har skauen æilltid vøri en viktig ressurs. Norsk håndverk med kvalitet, sikkerhet og design i fokus. Salg av skigard , rettledning og montering. En skigard er et enkelt gjerde laget av trestaurer og kløyvde skier, oftest av gran. For å utnytte materialene best mulig ble smått tømmer splittet i to eller flere skier, derav navnet skigard.


Ta kontakt for en hyggelig samtale og befaring. Vi har lang erfaring med skigard. Han har satt opp mange meter skigard hvert år siden, og er trolig den som har satt opp skigard flest år på rad. Norge skigard har mye erfaring innen denne bransjen.


Vår erfaring sørger for muligheten til å produsere et fint og varig produkt som vil gi deg masse glede i mange. I tillegg til skiboks er følgende inkludert i prisen: - takstativ fra Thule - montering Er det behov for Wingbar eller wingbar Edge lasteholdere, vil det være et tillegg på kr 1. Takboksen kommer i standardfarge svart. Lakkering i bilens farge koster evt kr 4. Valdresskigard leverer komplette porter og grinder med stolper og solide fundament.

Vi leverer tradisjonell skigard produsert på gamlemåten, med senvokst staur og skier i gran. Med andre varianter i tillegg så er vi trygge på at vi kan levere den skigarden du ønsker deg. En annen fordel med å velge en skigard som er sammenbundet med ståltrå er at vedlikeholdet blir enklere.


For en skigard varer som kjent ikke evig, men den kan vare lenge. Når materialene er festet til hverandre med ståltrå er det fort gjort å bytte ut enkeltelementer i gjerdet, så det ikke forfaller så raskt. Unsubscribe from bjørn erik skaug?


Over terreng med fjell i dagen eller for tynt lag med løsmasser kan det legges ut sviller av halvkløyvinger med hull til feste for staurene. Der et enkelt staurpar ikke får feste i grunnen, støttes det ofte opp med en steinsetning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg