torsdag 14. juli 2016

Innrede stue med åpen kjøkkenløsning

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Finn nye møbler som passer deg og ditt hjem på IKEA. Rask, enkel, lett å bruke.

Døgnåpen kunderservice. Mange ønsker seg en åpen kjøkkenløsning , og særlig på hytta er det koselig å være samlet i et stort allrom. Det finnes mange måter man kan innrede et åpent kjøkken på, og interiørdesigner Siv Brenne har laget tre praktiske forslag. Drømmer du om å få et kjøkken-allrom hvor det er en naturlig overgang mellom kjøkken og stue , og plass til hele familien? I dette lyse kjøkkenallrommet er kjøkken og spisebord i matchende utførelse.


Det binder de to sonene sammen. Både kjøkkenet og skjenken ved spiseplassen er fra HTH. Det naturfargede eikegulvet i heltre gir en lun glød til det hvite rommet.

Etter at stuen og kjøkkenet ble slått sammen til ett rom ble det ryddigere og mer fellesskap hjemme hos familien. Slik ble prosjektet med å lage en åpen kjøkknløsning utført av arkitekten. Kjøkkenbenken ble lagt langs hele veggen og det ble skapt en flytende overgang fra produksjonssonen til spisesonen.


Flere og flere ser det praktiske med å ha en åpen stue og kjøkkenløsning da du kan ferdigstille maten og underholde gjestene, fortsetter han. Torbjørn Skjelde, eiendomsmegler og gründer av boligpulsen. En mer åpen løsning og klassisk innredning står på ønskelista i rekkehuset i Lillestrøm. I tillegg til å fjerne veggen mellom stue og kjøkken, ønsker familien en luftigere løsning i. Hva er fordelen med åpen kjøkkenløsning ? Gang, soverom, ba bod og stue med åpen kjøkkenløsning. Bad Det andre badet ligger i første underetasje og er innredet med fliser på gulv og vegg, gulvvarme, servant med innredning , dusjløsning med skjermvegg, vegghengt toalett, og opplegg for.


Med en åpen kjøkkenløsning blir. En åpen løsning krever at man har orden og nok skapplass, slik at man slipper å sitte i stua og se rett på Zalo-flaska, oljer og kjøkkenmaskiner. Derfor valgte vi å gjøre kjøkkenet vårt så diskret og usynlig som mulig, slik at det glir fint inn i resten av interiøret. Hele den ene veggen er kledd med nøytrale hvite skap uten håndtak.


Jeg kikker litt på leiligheter for tiden og ser det er mange som har åpen kjøkkenløsning. Kjenner jeg får litt angst av det, hva er vitsen?

Stuer Eneboligen har en innbydende stue med stor takhøyde, åpen kjøkkenløsning og plass til spisebord. En stue skal dekke flere funksjoner og behov, noe som kan gjøre den utfordrende å innrede. Her er tipsene du kan bruke i ditt eget hjem for å få et vellykket resultat.


For å få en optimal stue burde du lage en god plan før du begynner med innkjøp og innredning. Veggen over benkeplaten er malt med våtromsmaling i farge tilnærmet benkeplaten, som er lys grå, nesten hvit. Allrommet med kombinert stue og kjøkken er noe av det min samboer og jeg er mest fornøyd med etter at vi pusset opp huset. Vår sønn på snart tre år nyter også godt av mer boltreplass etter at to vegger ble revet ut.


Nå kan han kjøre lekebilene sine fritt omkring i hele annen etasje mens vi følger med på hans ekspansive utfoldelse. I villaer blir vegger revet ned for å skape det store, sammenhengende rom, og i nye leiligheter er kjøkken, spiseplass og stue ofte samlet i ett rom. Har du prøvd medisinsk yoga? Rolig, nedstressende yoga - kan være verdt et forsøk.


Men for å bli bra må du nok også se på hele livet ditt, finne ut hva som. Da har man vel gjerne ett helt hus. Belysning, og ikke for mange rom i rommet.


Ja, tapet er veldig inn, det gir en fin lunhet i rommet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg