fredag 1. juli 2016

Glass service oslo

Autorisert skadesenter for biler importert av Bertel O. På tide med EU-kontroll? Sprekk eller riper i frontruta? Bestill service på nett! Sammenlign Pris på Verksteder Gør din Bilservice billigere her!


Få medlemsrabatt på verkstedsarbeidet.

Les mer her og bestill time i dag! Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


I et halvt århundre har vi vært med på å utvikle Oslo. Vi feiret når Oddvar Brå tok gull på km i ’og satte kronen på verket. Vi leverer vi alle typer glasstjenester i Stor- Oslo , og sentrale deler av Akershus.


Fagkunnskap og kvalitet gir deg glassklare fordeler ved valg av glass. Vi tilbyr glasstjenester med høy kvalitet i alle ledd.

Vi samarbeider med anerkjente grossister i verdensbasis. Vi kan levere alle glasstyper fra vår grossister. Herfra leverer vi alle typer glasstjenester i Stor- Oslo , og sentrale deler av Akershus.


Vi har idag heltidsansatte. Som glassmester i Oslo , har vi timers døgnservice, med umiddelbar utrykning på anrop, dette er godt. Veldig fornøyd:) Kom til avtalt ti. Bygg og Glass AS leverer alt av vinduer, glass og dører til privat, borettslag og næring i Oslo og Akershus.


Vi er et bygg- og glassmesterfirma som legger stor vekt på service og kvalitet – vi har over års erfaring i faget. I tillegg utfører vi alle håndverkertjenester innenfor snekring, maling, oppussing og full rehabilitering. På glass , dører og vinduer. Vi er klare til å rykke ut på kort varsel – timer i døgnet, året rundt.


Bo komfortabelt like ved scenene og våkn opp til Scandic sin prisbelønte frokost. Oslo Låsservice er en Låsesmed i Oslo med lang og bred erfaring. Vi holder til i trivelige lokaler på Stålfjæra i Oslo. Svendsen Glass - Service har skjønt det!


De leverer kvalitet i alle ledd. Hyggelig og informativ imøtekommelse på telefon, hyggelige ansatte som komer til avtalt tid og som utførte arbeidet raskt og faglig. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.

Dette gjør oss også veldig leveringsdyktige på løsninger innen glass og. Kolbotn Glasservice leverer alt av glass , speil, plast og innramming.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg