tirsdag 5. juli 2016

Frederik bagger

Frederik bagger

De mest populære settene finner du hos Multitrend. Finn laveste nettpris her. Han lærte alt, fra skandinavisk design og estetikk til ekte og solide materialer og godt håndverk. Disse verdiene kan man kjenne igjen i hans vakre serier med glass.


Frederik bagger

Skålen er fin å bruke til oliven, snacks, nøtter etc. Frederik er et frisk pust i bransjen med fokus på bærekraft. Glasset er FDA godkjent og har dermed ikke giftige tilsetningsstoffer.


Bruk de til frisk juice om morgenen, din favorittdrink på kvelden eller til desserten i selskapet! Sorter etter Nyhetsbrev. Hold deg oppdatert på våre tilbud og nyheter! Norges ledende webshop med bestikk og drives av selskapet Bestikket Norge. Erik Bagger er bak flere ikoniske design gjennom årene.


Glassene er av meget god kvalitet, og kan selvfølgelig være i oppvaskmaskin. Leveres i fin gaveeske. Pakket med glass i hver eske. Vasen er superfin til. Glasset har en elegant og funksjonell form som gjør at det kan brukes i mange begivenheter.


Interiør, møbler og design på nett for deg som er opptatt av kvalitet og holdbarhet. Serien består av et bredt utvalg av barglass, alt i fra longdrinkglass og whiskyglass, til cocktail- og shotglass. Det finnes også vaser og karafler for den komplette baren.


Frederik bagger

Bli kjent med Møbel-Design. De flotte glassene kan også fint brukes som dessertskåler. Formen og størrelsen på vannglasset gjør at den sitter behagelig i hånden. Cripsy Collection er for de som ønsker å tilføre borddekkingen eller kjøkkenet et flott dansk design som er skapt til å brukes.


Høykvalitets glass garanterer langvarig glans og klarhet. ECO-vennlig, oppvaskemaskin-vennlig. Karaffelen er produsert i økovennlig krystallglass uten giftige tilsetningsstoffer.


Champagne glass til alle passende anledninger. Disse vakre rosa glassene er utviklet i samarbeid med Røde Kors. Eventuelt fortjeneste vil bli gitt til veldedige formål. Glassene tåler oppvaskmaskin og har års garanti mot glasspest.


Crispy serien passer perfekt ind i alle hjem. Alle produktene lages i ECO FRIENDLY krystall, som gjør at du kan kombinere både estetikk og miljøvennlige produkter. Blyfritt krystall og porselen i nydelig dansk design med høy kvalitet.


Frederik bagger

Den o rganiske formgivning i det kolde stål giver glasset en smuk kontrast. Goblet i bordopdækningen giver et look med kant. Glassene har super holdbarhet og kan vaskes i maskin på glassprogram.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg