onsdag 13. juli 2016

Prints og plakater

Prints og plakater

Utvalgte plakater til hjemmet. Se de nyeste trendene – kjøp plakater nå. Prints By. Alle plakater og trykk er av høy kvalitet, og de er trykt på tykt, ubestrøket papir med matt og eksklusiv finish. Vi tilbyr rask levering og sikre betalinger.


Prints og plakater

Ta kontakt med kundeservice, så svarer vi på alt du måtte lure på. Louis er et eksotisk og interessant kunsttrykk i begrenset opplag. Like fin alene eller i kombinasjon med Luna!


Alle våre plakater er trykket på 180g matt kvalitetspapir, signert for hånd og pregestemplet. Plakater inspirert av den botaniske verden. Alle motiver av fotograf Vibeke S Myren. Hver poster trykkes og kuttes for hån så her er det ingen masseproduksjon. Få din unike poster du også!


Vi har satt sammen en unik 4pack med våre mest populære plakater innenfor nordiske dyr. En nydelig kombinasjon med to av våre nyeste print , Flower Bomb og Feel. Vi har fine plakater med kunst og art posters i nydelige farger og fine pastellfarger. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre innloggingsdetaljer og huske hva du har puttet i handlekurven din.


Fortsett å bruke siden som normalt om du godtar dette. Posters og plakater med fotokunst. Vi har fotografiske posters med både svarthvite foto og farge. Våre plakater med vintagemotiv passer de fleste hjem og interiørstiler.


Motivene passer også fint i eldre hus eller butikkinnredning der man ønsker tidsriktige detaljer. Innred med retrodesign. Kombiner gammelt og nytt, dekorer veggene med fine retrobilder. Kjøp vintage på nett på Desenio.


POSTERS OG PLAKATER HOS PEOPLE OF TOMORROW. People of Tomorrow designer unike interiør posters og kunstplakater. Her finner du stort utvalg av moderne og fine bilder til å innrede ditt hjem. Vi mener at kunst skal være for alle, og tilbyr derfor unike prints til gode priser. Personlige og unike foto, prints og fotoposters.


Velg farger som går ton-i-ton med vegger og innredning, hvis du vil skape et så helhetlig inntrykk som mulig. Det er akkurat det som gjør oss annerledes. Vil du i stedet bruke posterne dine som en måte for å bryte av mot det andre, skal du velge mindre diskré farger. Ved markedsføring av en hendelse eller et produkt, er plakater en fin måte å vekke oppmerksomhet på hos kunder. Dermed kan du lage din kule bildevegg ved å kombinere posters og plakater i ulike størrelser.


Print House kan ta seg av trykkingen raskt og rimelig med vår innovative maskinpark, hvor vi benytter trykkmetodene digitaltrykk og offsettrykk. Hos plakato har vi et stort udvalg af print og plakater til skarpe priser. Vi holder løbende siden opdateret med nye motiver.


Prints og plakater

Lag din egen plakat ved å velge blant tusenvis av bransjespesifikke maler, eller last opp ditt eget design. Lag skreddersydde skilt for innendørs og utendørs bruk til bedriften din eller et arrangement!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg