tirsdag 5. juli 2016

Lekegarasje i tre

Lekegarasje i tre fra Le Toy Van. Flott og solid i retro stil. Består av etasjer, spiral-ramper og heis. Produkt utvalgt av engasjerte pedagoger. Treleker fra Djeco er solide, populære og flotte leker.


Dette er en veldig fin og fargerik garasje med morsomme biler, i malt treverk. En super treleke for bilinteresserte små barn. Pent brukt lekegarasje i tre fra Sprell søker ny eier.


En flott lekegarasje i tre , i tre etasjer med heis til bilene. På bakkeplan er det bensinstasjon og bilvask. Settet leveres komplett med biler og helikopter. Massevis av gøy i vente for små bilentusiaster.


Blå lekegarasje i tre fra Little Dutch. Denne flotte garasjen gir garantert mange timer med lek og moro. En lett anvendelig bilheis løfter bilene opp og ned. Helikopteret har sin egen plattform og alle biler kan parkeres i garasjen.


Trafikkskilt viser hvor fort bilene kan kjøre og hvor de ikke får være. Norges største leketøykjede! Extra stort utvalg til extra lave priser Å selge kjente varer til en lavere pris. Billige leker på nett.


Lekegarasje i tre

Fant du det du letet etter? Forsøk å søk etter tre. Mer innfor barneutstyr. KIds wood tre lekegarasje. Finn en god lekegarasje til ditt bilteppe her på Lekmer.


Leketepper for biler finnes i forskjellige. Midtpunktet i dette gigantiske racingsettet er selvfølgelig den tre etasjers Mega Ramp, hvor du setter inn biler,. Vi ser etter lekegarasje til sønnen vår på år. På temasidene er det lagt vekt på et innhold som gir Petter mulighet for å delta og påvirke i leken. Når pedagogen introduserer aktiviteten er det bare han og Petter som deltar.


Sesongen er igjen over oss og i den anledning har vi satt sammen en topp julegavetips sett ut i fra våre bestselgere og litt egne vurderinger. Micki Garasje er en fargerik lekegarasje med fire skyvbare dører. Garasjen har godt med plass til ulike kjøretøy. Garasjeportene har små biler som indikerer bilvask, verkste hall til oljebytte og dekkservice.


Perfekt til å inspirere alle små mekanikere! Anbefalt alder: Fra år. Biler kjøpes separat. Kayia skrev: Hvor har du det fra at jeg har laget et bilde av deg ut fra det jeg svarer? Jeg mener bare at det ikke er lurt av deg å bruke energi.


Nettsiden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Lyseblå lekevogn i tre fra Teddykompaniet selges.


Liten lekegarasje med vei og to biler. Motoriske leker for de små. Inneholder heis, vaskestasjon og flere etasjer. Sebra Garasje i Tre Sebra-garasjen er et malt, robust parkeringshus i tre etasjer med kule funksjoner som kan holde små fingre opptatt.


I underetasjen er det garasjer med garasjeporter som kan åpnes og lukkes, samt en bensinstasjon og en bilvask. Siden det nærmer seg påske akkurat nå, festet vi på et gult fjær ved å tre det gjennom trådene og litt lim. Under er det brukt flere tråder i forskjellige farger. Snurrer alle fire rundt på en gang, så dette er kanskje noe for de utålmodige også.


Denne aktiviteten egner seg godt for de eldste barna i barnehagen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg