onsdag 6. juli 2016

Ulfven fliser

Våre sementfliser er 1 håndlagde, Vi har sementfliser i ulike størrelser, former, mønstre og farger. Ta en titt på våre vakre design fliser ! Våre Terracotta-fliser støpes for hånd av leire tilsatt. Har du spørsmål om priser, bestilling eller annen.


Ulfven fliser

Vi har designet en kolleksjon med vakre servanter. KLASSISKE FLISER Her er våre klassiske, historiske,. DIAMANT FLISER Diamantformede sementfliser er røffe og moderne fliser som kan brukes på gulv og vegg. De kan kombineres i en rekke forskjellige mønstre blant annet det kubistiske mønstre som skaper en 3D effekt.


Artikler: Kategorier:. Flisekompaniet er Norges største landsdekkende kjede innen fliser. Vi ønsker å gi medlemmene våre de beste tilbudene. Vi tilbyr et bredt vareutvalg av produkter til baderommet, uteplassen, naturstein og andre oppussingsprodukter til norske hjem.


Marokko i første omgang, og til eget firma i neste sving. Som medlem vil du motta unike tilbu tips og veiledning, nyheter og inspirasjon. Mange velger også å bruke historiske fliser i drivhus, på balkong, veranda med overbygg eller på hytta.


Dette er vakre tidløse fliser som aldri går av moten. Før i tiden her i Norge ble marokkanske fliser brukt mye i gamle bygninger, spesielt i de større byene, derfor er de ofte kalt historiske fliser. FagFlis fører keramisk flis fra ledende leverandører i Europa. Bli inspirert og finn fliser , butikker og annen informasjon på vår webside.


Megastort utvalg og rask levering. Klikk her for å se utvalget vårt. Når fliser og fuger er helt rene, bør flisene slipes med et slipepapir eller en slipepa slik at flaten mattes ned. Kvalitetsprodukter til bunnpressede priser.


Gyldig medlemskort skal alltid fremvises. Ulfven Carrara 15xcm. Rabatten gjelder ikke gulvlaminat og parkett. På store flater anbefales det å bruke slipebrett på forlengerskaft.


Ulfven fliser

Det kan være litt vanskelig å matte ned flisene, men det avhenger av type. Samt den fine vasken i marmor fra samme merke. Dusjen er fra Tapwell. Håndkleholderen fant jeg på Hviit.


Vi anbefaler at man tillegg impregnerer flisene en gang til før fuging med Fila PRW200. Hvis du bruker fliser på et ba anbefaler vi en keramisk (brent) flis i dusjen, for eksempel en mosaikkflis. Hvis du har dusjkabinett eller badekar, kan du bruke Historiske fliser på hele gulvet.


Ulfven fliser

Alle våre fliser er impregnert to ganger fra fabrikk. Sammen kom de frem til en perfekt palett for den delikate leiligheten. Vår fargesjef Nina satt farge på leiligheten til bloggeren Lene Orvik. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser!


Norges største nettbutikk for salg av fliser , VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg