onsdag 27. juli 2016

Lingrå mur

Lingrå mur

Matchende fargekombinasjon. JOTUN DryTech Murmaling gir muren et flott, matt utseende som varer. Murmalingen er diffusjonsåpen, samtidig som overflaten er svært vannavvisende. Malingen er også skittavvisende.


Lingrå mur

Slik får du en varig pen mur , uten flass og sprekker – og et hus med en helhetlig fasade. Riktig farge til muren er avgjørende for en flott helhet på huset. I dette fargekartet presenterer vi utvalgte farger.


Velg mellom beige og gule kulørtoner, kalde og varme gråtoner, eller hva med sortaktige rosafarger? Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg. Pusset mur – ikke tidligere malt Tidligere malt grunnmur Tidligere malt mur hvor malingen flasser Betong. JOTUN Premium Mur gir muren et flott, matt utseende og finnes i en rekke farger.


Sjekk vårt fargekart og ditt lokale utsalgssted for tilgjengelig fargeutvalg. Det er det mange eksempler på. Derfor er det viktig å velge en maling som er spesielt tilpasset til pusset mur.


Dessuten er den utviklet for det skandinaviske klimaet. Den er en vannavisende maling som lar muren og pussen puste, samt at den slipper ut fukt. En silkematt og værbestandig akrylmaling til utendørsbruk på betong, eternitt og sementbaserte fasadeplater. Dette huset tar opp farger fra svaberg og sjø man finner like i nærheten. Det finnes varme og kalde rødtoner.


Lingrå mur

Er det da penest å male staffasjen i samme farge som resten av huset? Alternativet er Refleksjon. VIl den se noe gul ut, eller bare hvitgrå? Vil den passe tli lingrå mur ? Og gjerne kalkgrå til lstaffasjen?


Her er det også kjekt om det passer til Shimmergrå terrassebeis. Vi har også en god del murer som vi tenkte å pusse med. Denna kombination håller underlaget torrt och ger lång livslängd för såväl putsen som färgen. LiSbeTH LarSeN er fargeSJef HOS JOTUN, Og eN av LaNdeTS MeST eTTerSpUrTe TreNdaNaLyTikere. Finn den fargen som passer deg og ditt hjem her.


Lingrå mur

Den rigtige farve til muren gør en smuk og afgørende forskel for husets helhed. Vælg mellem beige og gyldne kulører, kølige blå og grå farver eller hvad med rosa nuancer? Mange glemmer grunnmuren og tenker ikke over hvor viktig den er for totalinntrykket.


En pen grunnmur underbygger husets fremtoning og skaper en helhet. Når det gjelder Antikkhvit så har vi ulike varianter alt fra svakt grønnlig til varmere beige toner, hvilken tenker du på ? Grått har gått som er farsott gjennom landet og erstattet mang en Egghvit vegg i løpet av de siste årene, – og det kan vi godt forstå! Jotuns beste gråfarger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg