mandag 25. juli 2016

Innhold koldtbord

Det er mange som velger koldtbord til konfirmasjon og andre festligheter, samt til jul, nyttår, fødselsdager osv. Og i Mai og Desember er det mange anledninger til dette. Oversikten over beskriver et klassisk koldtbord , men her er det ingen fasitsvar, så du kan fint lage din personlige vri på koldtbordet. Lag det gjerne litt enklere, hvis du vil det.


Innhold koldtbord

Istedet for å ha alle elementene som nevnt over kan du velge bort noe, og heller lage mer av det du vil ha med. Totalen med mengden mat bør bli omtrentlig den. Le Chef bruker kun de beste råvarene som til en hver tid er å oppdrive på markedet, noe som er en forutsetning for et godt koldtbord.


Våre koldtbord leveres som standard i tre forskjellige varianter. Porsjonene er beregnet til å være dagens hovedmåltid. For å hjelpe deg til å finne de beste rettene til nettopp ditt koldtbord , har vi samlet en rekke oppskrifter med lenker til hver sin kategori hvor du kan finne andre gode retter.


På de neste sidene finner du oppskriftene du trenger Dersom du ikke finner den oppskriften du leter etter kan du se alle oppskriftene til koldtbordet her. Gjestene har et godt utvalg og kan forsyne seg med det de liker best. Mange av rettene på et koldtbord kan tilberedes god tid i forveien. Vi er nå en av de største cateringselskapene i regionen, og leverer oppdrag på hele.


Fordelen med et koldtbord er at gjestene selv kan plukke det de liker å spise, men det krever en del planlegging og forberedelser. For å slippe unna stress og kaos, er det derfor lurt å begynne å planlegge tidlig og velge retter og kaker som kan forberedes dagen før. Selv om det frister å ha med litt av alt, er ofte det enkle det beste. Ikke gjør det for vanskelig for deg selv. Se for deg hvor mye du selv klarer å spise som gjest.


Innhold koldtbord

Det er ofte bedre med færre retter, men heller rause fat, sier TV-kokken. Og vertskapet kan slappe bedre av med gjestene, fordi det meste er gjort på forhånd. Ideer til koldtbord forslag til koldtbordet Her har du ideene du trenger til 17.


Delikate koldtbord retter levert til ditt arrangement. Alt er håndlaget fra bunnen av og det er smaker omhyggelig satt sammen til harmoni av våre kokker. Alle buffeter blir levert på porselensfat som lånes gratis av oss.


Vi kan også levere på engangsfat om det passer bedre til ditt arrangement. Porselensfat kan ved avtale lånes gratis av oss. Leveres tilbake til vårt hovedkjøkken i samme stand som ved levering. Minimum betalende.


Priser er oppgitt pr kuvert. Koldtbord og alle buffeer blir levert på pene engangsfater. Det er derfor ikke mulig å sammenligne pris uten å se på innhold , kvalitet og mengde mat. Billige koldtbord = billig og lite mat, sånn er det bare. Alt innholdet på dette nettstedet, inkludert ordbok, synonymordbok, litteratur, geografi og annen referansedata er kun for informasjonsformål.


Innhold koldtbord

Denne informasjonen skal ikke betraktes som komplett, oppdatert, og er ikke ment å bli brukt i stedet for et besøk, konsultasjon eller råd fra en juridisk, medisinsk, eller andre profesjonelle. Vi produserer selv våre koldtbord og kan tilby rikelig med velsmakende mat som passer til alle anledninger. Vi tar i mot bestillinger til konfirmasjoner, bursdager, bryllup, personalfester og øvrige arrangementer. Innhold koldtbord kr 1pr kuvert: roastbiff kokt skinke badstuerøkt skinke storfepastrami spekemat kyllinglår reker eggerøre. Eg er en kaldmat- person og elsker å ha mange forskjellige valg og smaker på ett og samme fat, derfor er koldtbord midt i blinken.


Kokkejævel er tilbake på bloggtoppen. Forskjell på folk helt der oppe på bloggtoppen og meg, nede på en 53. Et deilig koldtbord som bugner av forskjellige typer retter er perfekt når du inviterer til fest, enten det er 17.


Innhold koldtbord

Da kan mye lages i forveien, og store og små kan plukke akkurat det de liker på bordet, og den mengden de vil.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg