mandag 4. juli 2016

Plasto åndalsnes

Gjennom automatiseringen de siste årene har vi fått vår tredje kjernekompetanse. Vi holder til i Åndalsnes – kom gjerne innom! Vi har kontor på Øran i Åndalsnes , og tar gjerne i mot besøk inne i lokalene eller på et ruslemøte ute i våre fantastiske nærliggende omgivelser.


Veibeskrivelse til kontor- og produksjonsanlegget vårt får du her. We are located in Åndalsnes – feel free to stop by! Find directions to our office facilities and production plant here. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Sammenlign Overvåk Finn lignende.


Send firmaprofil til e-post. Utvidet firma- og kredittinformasjon. Lekene tåler tøffe tak og å brukes ofte, akkurat som leker for barn skal være. Plasto AS fra , Møre og Romsdal.


Foto: Joachim Seehusen. I konkurransen letes det etter industribedrifter som bruker teknologi og ressurser på en smart og effektiv måte for å øke sin produktivitet og konkurransekraft, skriver Åndalsnes Avis. Finnes for forskjellige kroppsvekter.


Its head office and production facility are centrally located in the picturesque town of Åndalsnes , Norway. I Åndalsnes finnes det allerede en bedrift som har langt flere roboter enn personer ansatt i produksjonen. Vi utvikler og produserer produkter i alle typer termoplast til kunder innen mange ulike næringsområder. Etter å ha sett hvor tett de har bygget opp et miljø mellom bedriftene, ble flere inspirerte til å prøve å få til noe lignende i Rauma.


Ungdomsskole vant årets Innovasjonscampfiale! Romsdalsfinalen i Innovasjonscamp ble holdt på Scandic Seilet Hotel fredag 26. Dette får vi til på grunn av innovasjon. Vi har alltid hatt sterkt fokus på innovasjon, og det skal vi også ha i fremtiden.


Før du kan få lærekontrakt med en bedrift, må bedriften være godkjent for ditt fag. Listen over godkjenninger finner du her eller på vilbli. Arvid Gjerde AS Astero Kompetanse AS Avd. The organization develops and manufactures products in all types of thermoplastics for customers in many different business areas.


Den Åndalsnes -baserte produsenten er kjent for high tech-satsning og med maskiner for de virkelige store, sprøytestøpte produktene. Utvikle, produsere og selge plastartikler, samt hva dermed står i forbindelse, herunder å delta i andre selskaper med lignende virksomhet. Wonderland-fabrikken i Åndalsnes har fra 30. Rauma Sykkelklubb arrangerte den 23.


God innsats fra alle, og. Det er registrert ansatt(e) i bedriften. Derfor undersøkes nå plastens egenskaper, med tanke på gjenbruk. Så en stor takk til dem!


Samtidig må jeg berømme alle mine ansatte for en fantastisk innsats. De har virkelig stått på for å dra dette i land. Telefonnummer mangler, data er hentet fra offentlige registre.


Er dette er din bedrift? Startsiden for jobb og karriere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg