onsdag 20. juli 2016

Herdins beislakk

Herdins beislakk

Hos oss i Panduro kan du kjøpe det meste du behøver til hobby og kreativitet. Handle nå og begynn å lage! HERDINS BEISLAKK BLANK 500ML Vannbasert klarlakk for beiset eller trerent underlag.


Herdins beislakk

Hurtigtørkende og luktsvak. Den tørker fort og lukter lite, samt enkel å bruke. Har god heft på både nytt og tidligere behandlet tre. Spesiallakk for ubehandlede og beisede treflater.


Brukes til beising og lakkering i ett. Fester godt på ulakkert tre og den er utmerket til møbelrenovering. Alle farger kan blandes med hverandre, bortsett fra hvit.


Slitesterk spesiallakk for beisede og ubehandlede overflater av tre. Lakken gir god beskyttelse. Identifiserte relevante bruksområder for stoffet eller stoffblandingen og bruk som det advares mot Identifiserte bruksområder Lakk og maling 1. Lakkbeisen løses opp i flere minutter og er meget letthåndterlig, noe som gjør at det blir et jevnt og pent resultat. Lakkbeis Aqua er vannbasert og miljømerket med Svanen.


Unngå vannbasert lakk og tradisjonelle oljer, da det er fare for at de kan løse opp fargen og gi ett ujevnt utseende. Passer der det stilles høye krav til gjengivelse av ådring og struktur. Innhold Lavaromatisk lakknafta.


Fargeemnene trenger inn i treet og for en transparent fargesetting. Resultatet blir en levende overflate med høy trefølelse og dybde. Beislakk Spesial-lakk for beisede overflater. Ekte beis passer best til ubehandlede tremøbler og treverk innendørs.


Gir en slitesterk overflate og god beskyttelse mot fargede og varme væsker. En pakke rekker til ca m2. Finnes i halvmatt og blank. Passer like gjerne på trehvite som beisede overflate med Ekte Beis eller Lakkbeis.


Herdins beislakk

Nettlager Selges ikke fra nettlager. Den forebygger og bremser gulning. Gammelt og gulnet panel får en vakker lys og silkematt overflate. Egenskaper Herdins klarlakk gir en meget slitesterk og motstandskraftig overflate.


Herdins Ekte beis inneholder løselige fargeemner istedet for pigment. Det er viktig at beisen herdes i minst timer før overlakkeringen. Vurder å påføre kun ett lag med beis, ellers kan overlakkeringsegenskapene påvirkes.


Bruk pensler med natur- eller blandingsbust, eller en natursvamp. Har du glemt passordet ditt? Oppgi e-postadressen din i feltet under, så sender vi deg nytt passord. E-postadressen må være samme som du registrerte deg med.


Kun for innendørs bruk. Beisen trenger inn i treet og overflaten bevarer sin synlige trestruktur. Dette er en interiørbeis som passer til nytt treverk, og ved oppussing samt redesign av renslipt treverk og gamle møbler.


En pose gir 25-liter ferdig beis, avhengig av farge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg