tirsdag 26. juli 2016

Liten servant med skap

Lave priser og rask levering på baderomsprodukter. Se vårt enorme utvalg nå! Om du vil rydde unna ting eller vise frem skattene dine, har vi et skap for deg.


Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre.

Funksjonelle servantskap med flott design. Effektiviser ditt kontor med riktig oppbevaring. Vi hjelper deg å finne riktig løsning. Når du skal velge servant er det også viktig å tenke på hvilket servantarmatur du skal velge. Til en smal modell med liten dybde passer et mindre armatur bedre enn et stort.


Valgene er mange og utvalget er stort. En god servant skal være funksjonell, vare lenge og være enkel å holde ren. I tillegg er det selvsagt viktig at designet passer inn med resten av baderommet.

Med dobbel servant og fire skuffer er VISKAN Grip 1D det perfekte valget for familien som ønsker å bruke badet samtidig om morgenen. Med dobbel stikkontakt i den nedre skuffen kan dere være flere rundt servantskapet på morgenkvisten. Du kan altså sette sammen ditt nye servantskap akkurat slik du ønsker selv, men om du vil, kan du også gå for en av våre komplette løsninger med servant , underskap, blandebatteri og ben.


Hos oss finner du servantskap med skuffer, servantskap med skapdører og også åpne servantskap hvor du kan oppbevare ting enkelt tilgjengelig under vasken. Laufen Pro S Komplett med servant og skap H. Velg mellom servantskap og servanter i ulike bredder, farger og materialer. Skap ditt unike baderomsmøbel. Servantskap og servanter.


Blandebatteri for servant. Se på servantbatteriet som prikken over i-en på baderomsmøbelet – en tilsynelatende liten men viktig detalj som løfter estetikken. For mindre toalettrom og gjestebad med liten plass kan man vurdere en.


Du finner også større, frittstående servanter for montering på benkeplate og servanter med smarte underskap for oppbevaring av baderomsutstyret ditt. Ekte Italiensk servant for baderom for plassering på benkeplate eller et skap. Ingen hjem er komplette uten en eller flere vaskeservanter. En liten vask kan fort bli selve blikkfanget i et rom med interiør ved siden av.


Hos oss får du stilrene og elegante vaskeservanter i flere forskjellige størrelser og fasonger til rimelige priser.

Avstanden mellom servant og skap blir 2cm. Synes du det er for liten avstan så er det mest sannsynlig det! Baderomsmøbler med servant.


Byggsortiment som holder ting sammen, fargesetter og muliggjør alt fra altandrømmer og VVS-prosjekter til enkle, men smarte. Vi har kvalitetsservanter i alle utførelser og prisklasser. Våre servanter er levert av anerkjente europeiske produsenter. Vær oppmerksom på at porselen er et leverende materiale noe som kan medføre små avvik i mål ift.


Til venstre kan du søke på ulike størrelser, farger og forskjellige typer av servant. Vaskene brukes på badet hver dag, så du bør passe på at bruken er behagelig, men også passer stilistisk til hele miljøet. Liten servant med skap kan skifte baderom. På jakt etter liten servant med underskap til mini-bad ;). Bli kjent med vårt tilbud for Ifö servanter , badekar, møbler og andre produkter til baderomsinnredning.


La deg ikke begrense av liten plass. Har en liten servant med skap. Levert av Norges største nettbutikk innen. Ledig plass over toalettet kan utnyttes til hyller eller skap.


Når man ser utvalget fra de forskjellige produsentene, finnes det både servanter som er meget smale i dybden, som er en servant for montering i et hjørne, og også runde servanter med en liten diameter. Her kan du finne alle de små servantene på BilligVVS. Vegghengte servanter tar ofte liten plass og kan passe fint på små toalett. Hos Flisekompaniet har vi integrerte dobbeltservanter.


Men du kan også felle ned to servanter i en stor benk, eller ha dem frittstående oppå.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg