torsdag 28. juli 2016

Faspanel pris

Smal, elegant faspanel med en V-form i skjøtene. Sett ditt personlige preg på interiøret ved å male, beise eller lasere i trendy farger. Innvendig panel brukes som kledning på vegg, i himling og som brystningspanel mm.


Kan monteres stående, liggende eller diagonalt. Produkter Diverse Gulv, vegg og tak Trelast Verktøy og jernvare.

Skyggepanel skrå furu 14x1natur. Faspanel gran 14x0natur ubehandlet 20per mKjøp. Valgkriterier for panel er egen smak, stil og trender for både hus og hytte. Moelven kan på bestilling tilby overflatebehandlingene: mal.


Vi har et stort utvalg av innvendig panel i flere tresorter, både ubehandlet og behandlet. Kledning utvendig fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig.


Kle boligen med dobbelfals eller legg kledning uten fals.

Vi kan tilby deg alle med en god kvalitet og til rimelige priser. Skift kledning i dag En god og solid bolig skal også ha kledning utvendig av god kvalitet. Velg en butikk for aktuell pris og antall på lager. Skriv inn ditt postnummer så finner vi automatisk din nærmeste butikk.


Eller velg selv butikk fra listen. Faspanelet har en enkel profil, og passer til de fleste stiler. Alle lengder har endepløying og kan skjøtes fortløpende. Passer godt både på vegg og i tak. Kan også bestilles malt eller beiset i valgri NCS farge eller hardvoksolje.


Logg inn for å se pris og lagerstatus. MDF-takbord fra Opus med not og fjær. Pakken inneholder plater.


Vil du at Moelven skal kappe riktige lengder (precut) for deg oppgir du bare antall stk på den aktuelle lengden. Dette nettstedet benytter cookies. Jeg forstår, ikke vis denne meldingen igjen.


Ubehandlet, behandlet, malt. Kvaliteten, valgmulighetene og de sterke merkevarene får du hos Ski Bygg.

Om oss: Furnes Almenning holder til på Kvilheim, ca. Vi har eget sagbruk hvor vi produserer trelast med stort sett strandardlengder på meter. Panel i gran og furu kommer i ulike kvaliteter og behandlinger. Tidligere var trepanel forbundet med ubehandlet furupanel. I dag finnes et bredt utvalg av profiler, bredder og behandlingsformer.


Vitvaxad faspanel i gran eller furu (varierar mellan butik). Panelen är försedd med not och fjäder för enkel montering. Faspanelen används vanligtvis till undertak, innerväggar och bröstningar. Den fästs med dyckert 50mm.


Ask Råstofftilgangen på ask er veldig variabel så her har vi dessverre ikke faste priser. Ta gjerne kontakt for tilbud og dagens priser. Kjeldstad Trelast leverer trelast og byggematerialer for alle formål.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg