fredag 15. juli 2016

Sammenleggbar snøspade

Om skiulykken blir realitet gjelder det å ha riktig utstyr. Graver du mye snøhule bør skaftet ikke være for langt (evt. telskopskaft) og bladet kan gjerne ha litt bøy (kuv) slik at det er enklere å få det til bra oppe i. Test av snøspade : Fiskars sammenleggbar spade Tåler det meste Tøffing som fungerer til hardpakket snø, is og jord. Tilbud gyldig til 06.


Praktisk spade som er enkel både å oppbevare og ta med. Snøspade med to års garanti.

Snowvel er en praktisk, sammenleggbar snøspade. Den er produsert i høykvalitets aluminium (eloksert). Den er enkel å sette sammen og leveres i en hendig transportbag. Spade til snøscooteren. Sammenleggbar lettvekts modell med skaft i aluminium og selve spaden er av kraftig plast.


Kompakt størrelse gjør at denne kan få plass i tursekken f. For å gi deg en best mulig opplevelse når du besøker nettsiden vår så bruker vi cookies. Ved å fortsette å bruke nettsiden samtykker du i bruken av.

Hos Jula finner du kraftige snøspader for deg som rydder snø ofte, men også lettvektsmodeller til enklere oppgaver. Gå vinteren trygt imøte med riktig utstyr. Se vårt store utvalg av snømåker og snøspader, brodder, issmelt og strømiddel. Produsert i eloksert høykvalitetsaluminium og levert i en praktisk, solid transportbag som effektivt beskytter spadens skarpe kanter. Shaxe Speed Shovel snøspade med øks og nødkjelke-kit Stor snøspade som kan konverteres til isøks for mountaineering, eller benyttes til bygging.


Hendig spade som enkelt kan slås sammen og som tar liten plass. Smart å ha liggende i bi. SAMMENLEGGBAR SNØSPADE - NÅ Denne er verdt sin vekt i gull den dagen du står fast på vinterfjellet - tar liten plass - gjør enorm nytte! Mammut Alugator Ride, snøspade.


Genial sammenleggbar snøspade med lett og sterk konstruksjon. Teho solid sammenleggbar snøspade med lav vekt er meget paktisk og ha med på isfisketur. Snøskuffe redning tar liten plass - gram inkl. Fungere både som skred spade og til å grave ut bilen. Sett med rive, spade , kakeform og lastebil.


Lange håndredskaper for barn – spade , løvrive, rive og kost. Nå har refleksvest, varseltrekant og snøspade fått fast plass i bilen. Jeg var på jakt etter en sammenleggbar lett snøspade.

Oversikten inneholder ialt varer med relasjon til Sammenleggbar. En nettside med god produkt. SNØSMELTING: Camilla Marstrander Askildsen er ofte på tur. Jeg prøver å bruke helgene til turer med venninner eller andre. Dette er en legendarisk tur som a. Velkommen til oss på Jula!


Oppdag hva vi kan tilby deg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg