fredag 22. juli 2016

Interform badekar

Produkter til en garantert lav pris og rask levering! Fleksibel finansiering. Se alle våre modeller. Kjøp badekar hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg!


Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Bad i vellvære For noen er badekaret en kilde til ro og egentid. Andre bruker karbad som lindrende behandling. For de minste er badekaret synonymt med fry lek og.


Kommer med klikkventil og justerbare ben. Virkelig et midtpunkt på badet. Odin 1er et pent badekar i akryl som tar moderat med plass. Panelfarge kan endres. Ledlys skaper en fin stemning.


Interform badekar

Viena sort frittstående badekar. Desigkolleksjonen består av vakre badekar med tidløst design og rene linjer. De klassiske formene tilfører badet sjel og personlighet.


Samtidig er karene særdeles funksjonelle og komfortable. Stilrent badekar i akryl. Solid aluminiumsramme med justerbare ben. Finnes i flere størrelser. Badekar Å ha et badekar på badet kan være både praktisk og svært behagelig å koble av i. I dag finnes det badekar i utallige varianter, størrelser og design som er frittstående, til innbygning og med paneler.


Ikke bare finnes det mange fantastiske varianter å velge mellom, et skikkelig badekar er også den ypperste hverdagsluksusen man kan unne seg. Tips: Tenk først og fremst på hvor stort badekar du har plass til. Vi har utført glideforskaling av større og mindre prosjekter i alle verdensdeler, mens vi i dag konsentrerer vår virksomhet om Norge og de nordiske land.


En ekstra sikkerhet når du bader eller dusjer. Festes enkelt med sugekopper. Innvendig dybde cm. Loke hjørnebadekar er den lille gigant, med sine beskjedne utvendige mål, og samtidig romslige innside.


Interform badekar

Interform Loke badekar. Flisekompaniet har et stort utvalg av badekar i ulike størrelser, stiler og varianter. Vi har alt fra enkle og rimelige badekar til mer eksklusive massasjekar.


Valg av badekar er avhengig av hvordan det kommer til å bli brukt. Blir badekaret brukt hyppig i en familie, er det praktisk om karet er enkelt å rengjøre. Corner hjørnebadekar er som skreddersydd for den aktive barnefamilien. Her er det god plass for både liten og stor til å ta seg et deilig, varmt bad.


Interform badekar

Badekaret har komfortabel ryggstøtte i begge ender, samt en praktisk sitteplass i hjørnet. Spør du barna dine, er dette en perfekte lekeplass for alle badelekene. Denne teknologien sammen med deres elegante design og behagelige komfort gir en unik spa opplevelse. Denne øker oskygenet i vannet opptill mer enn vanlig springvann. Kan et badekar hjelpe deg som sliter med psoriasis, uren hud eller leddplager?


Mikroboblene har en godt dokumentert helsebringende. MicroSilk øker oksygeninnholdet i vannet med opp til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg