torsdag 21. juli 2016

Valmuefrø stue

Rask, enkel, lett å bruke. Døgnåpen kunderservice. La livet ditt innrede stua. Bli inspirert og finn møbler som passer deg her. En gulaktig gråhvit tone.

Denne fargen vil så vidt bryte med hvite detaljer, slik at veggen får et slør av grått over seg. LADY Supreme Finish Tre og Panel. Fargene har base i dype, kalde grå- og blånyanser, som Blåis, Industrial Blue og Valmuefrø , men beveger seg også over i bruntoner, som den lune Norwegian Wood. Det er viktig at fargene passer sammen, spesielt når de er synlig fra samme rom.


Denne hadde jeg allerede plukket ut til badet og vaskerommet, før den havnet på det nye fargekartet. Fine duse farger til. Skal male en stor stue og ønsker oss en gråtone på veggene, men det er så mye å velge i.

I Kjellerstuen bruker jeg en som heter valmuefrø men den er muligens litt mørk. Jotun valmuefrø , passer i kombinasjon med hvit pepper på muren. En temmelig utradisjonell farge, men du verden så kul! Stue i fargen Valmuefrø Spisestue i fargen St.


Pauls Blue (les mer om denne fargen her) Kjøkken i fargen Minty Breeze Hovedsoverom i rosafargen Sukkertopp. Godt mannen er fargeblind. Har en stue med mye vinduer (hele den ene veggen er vinduer, hjørneleilighet) og vurderer sterkt valmuefrø. Blir det for mørkt, eller tror dere at det kan bli fint?


Jeg tror en lysgrå-tone vil forsvinne i alt lyset. Har dere noen fargenavn som dere kan anbefale, evt. Tidløs fungerer til både Letthet, Egghvit og Bomull.


En deilig gyllen mellomting som oppleves som rolig og elegant. Vil fungere fint inntil både Egghvit og Bomull. I går kveld gikk stuefargene opp på veggen slik at vi kunne teste den.


Utforsk disse og flere idéer!

Se hele hjemmet hennes her! DISKRÉ Minty Breeze har blitt en stor hit. Vi har også Skumring fra Jotun. Kanskje ikke så rart. Den er en perfekt miks av tøff og beskjeden.


Her ser vi den i kombinasjon med fargen Soft Mint. Jotun har ogå en som heter grå harmoni. Mener den er ganske lik valmuefrø , men at den er noe lysere.


Fabrikk kan fort bli litt blålig, det avhenger av både lys i rommet og hvilke andre farger du har. Du kan sende mail til Jotun, evt spørre på facebook-siden deres om hjelp, de er ganske flinke til å svare.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg